עבור לתוכן

הדבר הבא לגיימר - כרטיס רשת שמשפר פינגים!

Featured Replies

פורסם

לא מאמין שיהייה שיפור משמעותי.

פורסם

אני אשמח אם יהיה אפילו שיפור קטן, ככה כל ה WHINERים מאירופה שאתה הורג לא יבכו ויגידו שאתה UNHITABLE / LAGGER

פורסם

[ltr]A. it's probably BS, at best what you get is a fully hardware (dedicated processor and memory) NIC with QoS and/or ToS. (I have QoS and ToS in my router and it doesn't make any difference, probably since the ISP ignores it anyways)

B. as of now it's only going to be sold in the US and they are not planing of marketing it world wide.[/ltr]

פורסם

גם אם הכרטיס רשת ישנה את הQoS, לא מובטח ששאר הראוטרים ברשת יכבדו את זה. אם יהייה שיפור, אני מאמין שזה יהייה במספר בודד שלMSים, ועדיין ישאר לך ~200.

פורסם

אויייש מספיק!

השידרוג שלי נהיה יקר משעה לשעה....

ואגב אני היחיד שחושב שזה מחיר מטורף? כמה חודשים והוא יורד בחצי... (אבל זה ברור שאני לא אתאפק ויחכה לירידת מחירים.. :bash:)

יאלללללה שיהיה כבר ביקורת.

פורסם

רק אני חושב שזה מפגר? ::)

עוד מעט יהיה סנו חלונות לגיימרים מה נסגר? כל דבר יוצא פתאום מותג infinity השחקן המהולל בלה בלה או כל דבר אחר..

פורסם

אני לא יכול כבר לחכות שיצא העציץ לגיימרים!

פורסם

ראיתם את המחיר?!!!!

פורסם

אני לא מאמין שיש אנשים שבאמת חושבים לקנות את זה.

פורסם

לא גרם לי ליפול מהכיסא, בלשון המעטה. צוואר הבקבוק מצוי באינטרנט ולא ברשת המקומית וזה דבר ברור כשמש, וחוץ מזה, גם בפסים גדולים שרצות עליהם כמה תוכנות כמו P2P וגם משחקי אונליין - אני ממש לא מאמין שיהיה שיפור משמעותי, שוב, בגלל קצב התעבורה הגדול והמספיק ברשת ולעומתו(1)קצב התעבורה באינטרנט (2)ויכולות הראוטר שמהווים את צוואר הבקבוק האמיתי.

ה QOS אולי יביא לשיפור קטן במתן עדיפות לפקטים של משחקי הרשת (כאשר יש באמת תעבורה מרובה וענפה של כמה תוכנות - דבר שהגיימרים לא בדיוק עושים), אבל זה עדיין לא שווה את הכסף וכמובן שעדיף להשקיע בפס יותר איכותי.

את זה לא תראו בבית שלי.... :nono:

:silly: סופ"ש נעים לכולם

פורסם

אילו שטויות :screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים