עבור לתוכן

שאלה לגבי הלוח AsRock VSTA ועוד שאלוניות p;

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :]..

אני בימים אלו בונה מפרט, בהתחלה הלכתי לכיוון של AMD אבל קונרו גירה אותי יותר מידיי :\

מה שבעיקרון יכיל המחשב זה 7600GS וג'יגה זיכרון רגיל של TwinMOS ו E6300 במידה ואני מחליט ללכת על קונרו.

עכשיו,

חפרתי בפורום על ביקורות ללוחות שתומכים בקונרו, גם על גוגל לא פסחתי והיו לוחות לא בדיוק בתקציב שיש וכמה שכן..

האסרוק הנ"ל, אני יודע שהוא לא ה-לוח, אבל הוא מאוד תקציבי וממה שהבנתי הוא לא ממש רע, אך לא הבנתי את הקטע של PCI-E 4x,

האם 76GS ינוצל במלואו?

---

---

המחשב מיועד לעבודה משרדית אך גם למשחקים, ואני מעדיף שהמשחקים ירוצו חלק - אבל אני לא משתגע על 204950x948390 רזולוציה וכל הפילטרים :],

אז אולי בכלל עדיף ללכת על 3800X2, אני דיי מבולבל.

ובנוסף, אני ממש לא רואה את אחותי עושה OC, והבנתי שקונרו בלי OC זה לא חכם :screwy:

--

--

ואם הלוח אסרוק לא ממש יתאים, אז אתם יכולים בבקשה להציע לוח תקציבי..

* אני ממש לא צריך לוח ל OC.

* אני גם לא צריך פי'צרים למיניהם.

* והעדפה היא לוח בין 400-600 ש"ח, כמובן תומך קונרו..אני מקווה שיש כזה :|

אולי ההודעה ארוכה,

אבל אודה מאוד עם תיהיה היענות!

תודה רבה!!

פורסם

כמו שאמרת- אתה לא מתכוון לעשות OC, אז הלוח הזה יתאים לך, וגם בלי OC הקונרו יותר טוב ממעבדים אחרים.

בקשר לכרטיס מסך, אתה לא תרגיש כ"כ בהבדלים מכיוון שאמרת שאתה לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים.

בקיצור, תתחדש...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה :silly:

אני מעדיף אבל שהלוח יינצל במלואו את 76GS, אני לא רוצה שתיהיה הגבלה..כי עדיין, זה גם לא ה-כרטיס (אומנם הוא מאוד פוטנציאלי).

פורסם

לוח חמוד , שווה בדיוק את המחיר שלו ולא שקל פחות (וגם לא שקל יותר, אבל זה כבר סיפור אחר... עניין של חרוז) , עם משרד משעמם עם אפשרות למשחקים הוא מה שאתה מחפש , מצאת , ואגב, מסך משרדי (מניסיון , בד"כ CRT ישן שחולם על 1024*768 ב100RR , וש800*600 זה דיי המקס שהוא יכול במציאות...) לא יצליח להציג את מה שהכרטיס שאתה קונה יכול לתת , והוא יכול

פורסם

PCI-Express x4 (לוגי) לא מגביל 7600GS

פורסם

PCI-Express x4 (לוגי) לא מגביל 7600GS

מה זאת אומרת? אתה אומר בעצם שלא יהיה הבדל בין X4 לX16 ב6600GT?

פורסם

ברוב הכרטיסים

ובכל הכרטיסים הבינוניים

פורסם

ברוב הכרטיסים

ובכל הכרטיסים הבינוניים

יש סיכוי אולי לקבל הסבר על ה"לוגי" ומה זה אומר בעצם שהוא X4

ולמה זה לא משפיע ובאילו כרטיסים זה כן?

:xyxthumbs:

פורסם

טכנית , הכוונה לכמות המחברים על לוח האם , כלומר, על חריץ PCI-E 8X ישנם שמונה מחברים , לעומת כפול ב16X , בפועל זה נותן יותר רוחב פס לכרטיס מסך , מה שאומר תקשרות יותר טובה ומהירה בין הכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות , ועוד כל מיניי דברים קטנים

פורסם

יש סיכוי אולי לקבל הסבר על ה"לוגי" ומה זה אומר בעצם שהוא X4

ולמה זה לא משפיע ובאילו כרטיסים זה כן?

:xyxthumbs:

תחשוב שיש לך צינור מים בגודל 16x

אבל הוא מוגבל להעביר כמות מים כמו צינור בגודל 4x בלבד

פורסם

ושכמות המים שה7600GS מעביר לא עוברת את ה4X? אבל כמות המים ש1900xt מעביר, זה כן?

פורסם

כן הבנתי אבל השאלה היא כמה מים אני צריך להעביר...

כרטיס מסך X850 XT PE יסורס בלוח הזה או לא?

פורסם

קשה להגיד בדיוק איזה כרטיסי מסך יוגבלו

מה שברור זה שה-7600GS לא מנצל ב-PCI-Express x16 ולא ב-PCI-Express x8 במלואם

פורסם

יש לו בדיוק אותה ליבה כמו לגרסת הGT , אבל כמות צינורות העיבוד העיבוד ,כמות יחידות העיבוד , הקלוקים של הליבה והזכרונות שונים , אני הולך לבדוק לגביי עוד הבדלים טכניים , אבל לשימושים שלך , לא יהייה לך איכפת ההבדל , אתה תריץ משחקים (עם כמובן תרצה או שיסתובבו לך במשרד ילדים שירצו ) באחלה גראפיקות באה... אמ... משהו כמו שנה על גבוה , ומשהו כמו חצי שנה אחר כך על בינוני , אז תצטרך להנמיך רזולוציות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים