פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כשהתחברת לראשונה לאתר, הוא רצה להתקין משהו על המחשב שלך? אם כן, אז יכול להיות שנתנו לך באן, ואתה תהייה חייב להחליף מחשב במקרה הגרוע או לפרמט במקרה הפחות גרוע. תגיד לי מה עובר עלייך? פורמט? החלפת מחשב? אני מקווה בשבילך שאתה צוחק.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אוקי אז אני רוצה לדעת משהואיך זה שפעם במירק שכחתי באיזה שרת הביאו לי באן ל front.012.net.il משהו כזה וזה מצא אותי כל הזמן ולא משנה לאיזה איי פי החלפתי?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים תגיד לי מה עובר עלייך? פורמט? החלפת מחשב? אני מקווה בשבילך שאתה צוחק. מקסימום פירמוט וגם זה יותר מדיי.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מקסימום פירמוט וגם זה יותר מדיי.זה לא יותר מידיי זה------> מטומטם מידיי.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ניתקת מודם?כןוגם דרך הווינדוס ולא משנה מהוזה היה עוד פעם שהייתי בADSLלמרות שגם עכשיו בכבלים הip שלי משתנה תמיד כי אני מתחבר בחייגן של ווינדוס שיצרתי ליזאת אומרת שהוא נתן לי באן שיחפש אותי תמיד שאני ינסה להתחבר באיי פי שונה או מזוייף לפי הספק שלי אבל שזה לא יפגע בעוד משתמשים אחרים של אותו ספקאיך זה קורה?אבל אם למשל היו שרתים שלא הצליח למצוא HOST אז יכלו לתת לי באן אבל אם הייתי משנה את האיי פי הייתי יכול להיכנס שוב כי הם לא מצאו את הספק
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לא הוזכר השםולא הייתי רשוםהוזכר front.012.net.il ואיי פי מסויים, או שזה היה בכלל mask או משהו אחר לא מבין בזהכמו שלמשל אצל נטוויזן הם תמיד בתור red.cable.net.il משהו כזה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אין מצב,יש אפשרות לתת באן לפי אייפי,מסכה וקוקיז.כנראה לא ניקית את כולם והשארת ערוץ פתוח, לדוגמא:ניקית קוקיז וניסית לא עזר שינית אייפי... ואז מה שרה שיצרת קוקיז חדש ולהפך.אם אתה מנקה הכל כמו שצריך אין מצב...יש באן חומרתי ותהיה בטוח שהם לא משתמשים בזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אז אני באמת לא יודע אחיניסיתי להפעיל מחדש מיליון פעם וגם לנתק ולחבר את המודם וכל מיני דבריםולא הצליח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.