עבור לתוכן

איך מנהל פורום יכול להשעות משתמש מסויים?

Featured Replies

פורסם

פעם השתתפתי באיזו פורום והושעתי ממנו.

אח"כ ניסיתי להתחבר אליו מחדש, שם משתמש חדש וכל פרוצדורת ההרשמה - וקיבלתי הודעה: הושעתה מהפורום הזה.

(גם לאחר שהאי פי שלי שונה)

איך זה ייתכן?

פורסם

הוא עשה באן למשהו של הספק

אני לא זוכר איך זה עובד אבל זה ימצא אותך ולא משנה לאיזה איי פי אתה תשנה

בדרך כלל עושים את זה במקרים קיצונים, הפתרון הוא החלפת ספק אינטרנט

פורסם

למה בכלל הושעת מעניין לדעת זה באן איי פי לא?

פורסם

יכול להיות שיש לך עוד Cookies של אותו האתר.

אני חושב שחוץ מהחלפת ספק במקרה הקיצוני גם פירמוט יעבוד.

פורסם

או פשוט למחוק COOKIES...

פורסם

אין דבר כזה באן IP כל באן רגיל הוא באן IP ..

תמחוק cookies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמחקתי קוקיז...

(ולגבי מי שאל למה הושעתי - היפללתי את מנהל הפורום בקשירת קשר לאויב זר, והוא רצה להתנקם בי)

פורסם

יכולים לתת לו באן לפי שם משתמש\אימיייל... זה תלוי מערכת, ולא תמיד מתבצע לפי IP.

פורסם

הוא עשה באן למשהו של הספק

אני לא זוכר איך זה עובד אבל זה ימצא אותך ולא משנה לאיזה איי פי אתה תשנה

בדרך כלל עושים את זה במקרים קיצונים, הפתרון הוא החלפת ספק אינטרנט

:lol:

פורסם

מה כולם צוחקים עלי מה אתם דפוקים?

חוץ מבאן לאיי פי מסויים יש משהו כזה שעשו לי כמה פעמים בעבר במירק שמזהה מי הספק שלי ואז כל פעם שאני ינסה להיכנס באיי פי שונה זה תופס אותי ולא נותן לי להיכנס

פורסם

מה כולם צוחקים עלי מה אתם דפוקים?

חוץ מבאן לאיי פי מסויים יש משהו כזה שעשו לי כמה פעמים בעבר במירק שמזהה מי הספק שלי ואז כל פעם שאני ינסה להיכנס באיי פי שונה זה תופס אותי ולא נותן לי להיכנס

תגיד אתה גנוב?

באן לספק יגרום שכל הטווח האייפי שלו יהיה מוגבל.

במקרה של באן:

ניתוק המודם (ירענן אייפי ו-DNS)

ניקוי קוקיז וזהו....

פורסם

אני יכול לתת לך לדוגמה את הדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160406.msg1354256#msg1354256

נטען שיש כל מיני דרכים לעשות באן ושהבאן יתפוס אותך אבל ליאור ומילק לא יכלו לגלות את זה כי זה יכל לסכן להם את כל המערכת

עכשיו, אם המערכת פורומים ההיא שפותח הדיון קיבל את הבאן זהה אז למה שלא תיהיה אפשרות גם שם לבאן איי פי עוקב?

פורסם

אם הם יכולים לעשות את זה, זו פרצת אבטחה דיי מסוכנת. תאמין לי שהם לא ישתמשו בפרצה הזו בשביל אתר אחד, אלא היו משתמשים בפרצה הזו לדברים יותר מעניינים. או בקיצור, מספיק למחוק COOKIES, להתחבר מחדש לאינטרנט ומקסימום להחליף אימייל.

פורסם

אני יכול לתת לך לדוגמה את הדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160406.msg1354256#msg1354256

נטען שיש כל מיני דרכים לעשות באן ושהבאן יתפוס אותך אבל ליאור ומילק לא יכלו לגלות את זה כי זה יכל לסכן להם את כל המערכת

עכשיו, אם המערכת פורומים ההיא שפותח הדיון קיבל את הבאן זהה אז למה שלא תיהיה אפשרות גם שם לבאן איי פי עוקב?

קראת בכלל את הדיון? המשתמשים הוכיחו את המנהלים והמנהלים חירטטו על משהו מקושקש של "לא יכולים לגלות לכם" , תעשה לי טובה ...

משום מה קשה לי להאמין שהפורום הזה שנתן לך באן משתמש בhardware ban או שנתן באן לבלוקים שלמים של הספק שלך או משהו בסגנון, מספיק למחוק קוקיז ולשנות את הIP (וכמובן להשתמש באימייל אחר מזה שבהרשמה הקודמת)

פורסם

כשהתחברת לראשונה לאתר, הוא רצה להתקין משהו על המחשב שלך? אם כן, אז יכול להיות שנתנו לך באן, ואתה תהייה חייב להחליף מחשב במקרה הגרוע או לפרמט במקרה הפחות גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים