פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים הדי וי די שלי לא קורא לי דיסקים צרוביםהוא של חברת TOSHIBA מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?תודה לעוזריםעריכה:חשבתי שהדגם יהיה נחוץ ושכחתי מזהDVD-ROM SD-M1212
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים בעיה נפוצה מאוד, אין כך כך מה לעשות חוץ מלהחליף.האם זה כונן DVD או צורב DVD?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר בעיה נפוצה מאוד, אין כך כך מה לעשות חוץ מלהחליף.האם זה כונן DVD או צורב DVD?כונן די וי די רגילאין אז מה לעשות איתו? אכלתי אותה? זה עכשיו משמש לי ככונן CD ROM רגיל וזהו?בבקשה תנסו לעזור לי
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים נסה לעדכן לו קושחה, או לחילופין לנקות לו את העינית, יותר מזה אין כל כך מה לעשות.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים נסה לעדכן לו קושחה, או לחילופין לנקות לו את העינית, יותר מזה אין כל כך מה לעשות. למה אין? בטח שיש: לקנות אחד חדש ב150 ש"ח...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר נסה לעדכן לו קושחה, או לחילופין לנקות לו את העינית, יותר מזה אין כל כך מה לעשות.העיינית בסדר גמוראיך אני מעדכן קושחה?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם הוא קרא צרובים ועכשיו לא זו תקלה.אמרתי לו אם יש אחריות שיחליף, אם ה DVD ישן אז מן הסתם גם אין כבר אחריות.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים שמע אני ממליץ לך לעשות לו ניקוי עיינית של הכונן\צורב דיוידי תקנה דיסק ניקוי או משהו ואם זה לא עוזר אז ממה שאני יודע שטושיבה בכוונה עושים שהמכשירים שלהם לא יקראו צרובים (לא מקוריים) כי זה הורס וכל השטויות האלה פעם ראיתי את זה באיזה מקום..... ועוד שאלה לפניי זה זה קרא לך צרובים...??????
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר שמע אני ממליץ לך לעשות לו ניקוי עיינית של הכונן\צורב דיוידי תקנה דיסק ניקוי או משהו ואם זה לא עוזר אז ממה שאני יודע שטושיבה בכוונה עושים שהמכשירים שלהם לא יקראו צרובים (לא מקוריים) כי זה הורס וכל השטויות האלה פעם ראיתי את זה באיזה מקום..... ועוד שאלה לפניי זה זה קרא לך צרובים...??????כן הוא קראהאמת היא שיצא לי להכניס סתם איזה סרט שצרבו לי פעם ואני רואה שהוא מצליח לקרוא אותואבל יש דיסקים שהוא פשוט לא קוראזה ממש ממש מוזרואלה דיסקים שפועלים במחשבים אחרים
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אולי הוא לא תומך בפורמטים מסוימיים.תנסה לבדוק באיזה סודי דיסקים ופורמטי צריבה הוא תומך ואז תכניס דיסק שאתה בטוח ב100 אחוז שתקין ותראה מה קורה.אולי סתם הצורב מאוד ישן וכבר לא תומך בסוגי המדיות החדשות.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים צודק או שהוא לא תומך בפורמטים מסויימים אבל לא נראלי שזה זה תקנה דיסק ניקוי.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.