פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET"beginninf demp of physical memory.physical memory demp complete"זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכלואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רבתעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר כאילו דאאאאאאאאאאאזה מעצבן שזה מופיע כל בוקר כאשר אני מפעיל את המחשב. וצריך לעשות לו RESET
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים מחבר אתה יכול לרשום גם את הבלבולי שכל?ווואי זה הרבה איך אתה רוצה שאני ארשום אותם . אבל מה שאני יודע שמה שרשום למעלה מופיעים כל מסך כחול שיש הם מסבירים שם "איך לסדר את זה" ורושמים אם התקנתי תוכנה או חומרה חדשה ,נא להסיר אותה. להיכנס למצב בטוח לעשות ריסEטמה אמרתי לכם בלבולי שכל
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים את האמת המחשב תמיד עובר שיפורים והוספות אז אני לא יודע מה הבעיהאז אוליי תגיד לנו מה שיפרת ואיך ונוכל לעזור לך?
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים תעדכן ביוס ללוח האם. בשביל מה לזרוק סתם הצעות אם אפשר לעשות יירוט תקלות מדוייק? אם זה בגלל שהבנאדם לא מסכים לספק את המינימום שמבקשים ממנו ("בלבולי שכל"), אז שפשוט ישאר עם המסכים הכחולים : Prog.
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים מחבר אני באמת מצטער שאני לא יכול לרשום הכל, כי זה הרבה מילים אבל הרבה מילים ואני לא יכול לרשום את כל המיליםחשבתי שאולי למשהוא קרה אותו הדבר אז הוא יוכל לעזור לי !פתרתי את הבעיה (אבל אני לא יודע איך) פירקתי עוד הפעם את המחשב לגורמים החזרתי והכול חזר לקדמותו. בלי מסכים כחולים. ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.