עבור לתוכן

מהו המטוס קרב הטוב בעולם ?

Featured Replies

פורסם

זה לא נשמע לי הגיוני. טיל יכול לקחת פניות של 20g, מטוס לא.

זה בעיקר בגלל המהירות הקווית שלו... לא בגלל הזווית...

תחשוב על מצב כזה: טיל מתקרב למטוס, הטייס מהצע לולאה- הטיל מנסה לעקוב, וברגע שהמטוס מגיע למצב מאונך, הטיל מתחיל לעלות, והטייס משלים את הלולאה. הטיל לא יכול לבצע פנייה חדה מספיק ומפספס...

http://video.google.com/videoplay?docid=-2002313961490667235&q=su

שים לב לדקה 1:40...

http://video.google.com/videoplay?docid=-8382797869771883036&q=su

דקה 1:45 בערך...

• תגובות 135
  • צפיות 18.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הבנתי... :)

פורסם

גם בחייל האוויר של האיזור הקומוניסטי כמו בולגריה (לשעבר) רוסיה,כמו שאמרת,מדינות ערב.

גם לגרמניה יש .

פורסם

IG

הביצועים של ה- SU 37 מדהימים!!!!

אבל יש עוד מטוס שעושה את הלופ הזה...ה- מיג 29 OVT...

אין מטוס מערבי שיודע לעשות את מה שה- SU37 עושה?

פורסם

אם אני לא טועה (ואין לי כוח לבדוק עכשו), למיג אין כנפים קידמיות כמו לSU, והוא לא יכול לעשות את כל התימרונים שהSU עושה... אבל הוא יכול לעשות דברים אחרים בגלל שהוא המטוס היחיד בינתיים על היגוי ווקטורי של 360 מעלות... בSU זה רק למעלה\ למטה...

פורסם

בנוגע למיג 29

פעם שמעתי סיפור שרק פעם אחת המטוס הופל וזה היה בטיסה מעל ישראל לאחר שהיה מידע מודיעני מדויק

IS IT TRUE???

פורסם

אני בטוח שזה ערוך

פורסם

אני בטוח שזה ערוך

no shit sherlock

פורסם

אני ממליץ על שתי כוסותמים צוננים וגם מקלחת קרה בבוקר

פורסם

בנוגע למיג 29

פעם שמעתי סיפור שרק פעם אחת המטוס הופל וזה היה בטיסה מעל ישראל לאחר שהיה מידע מודיעני מדויק

IS IT TRUE???

לא יודע אם הופל, אבל לא הייתה מלחמה עם סוריה מאז שהיא קיבלה אותו, אז אין מה להתלהב. חיל האויר רוצה מאוד מלחמה, כדי לראות איך הכלים שברשותו והאימונים שהעביר עומדים מול המיג 29.

פורסם

נו באמת... הסורים לא הסתדרו עם המיג 21... אתה חושב שהם ינצלו את היכולות של המיג 29? זו תהייה "בדיקה" בתנאים קלים מידי...

פורסם

אולי בחיל האויר יודעים משהו שאתה לא יודע?

פורסם

אין סיכוי.......

פורסם

אולי בחיל האויר יודעים משהו שאתה לא יודע?

נראה לך... ::)

הם רוצים לבדוק איך הוא בגבהים שונים, במהירויות שונות... לקחת אותו לטיסת מבחן על הזנב (שהוא ינסה לרדוף אחריהם)... למצוא את נק' התורפה שלו... זה לא שיש לסורים סיכוי כלשהו בקרב א"א...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים