פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים ככה קראו להפצצות בעירק? בכל אופן, זה ת'רד כל כך פטתי וזאת משום שאחשוורוש רק החל להעשיר אורניום ופצצה גרעינית לא נוצרת תוך שבוע, יקח לו קצת יותר זמן מה22 לאוגוסט, ונגיד והוא כן ישר ישר חיל האוויר מזנק מעלה ומיירט אותו, מזניקים עוד 2 טייסות להפיץ את אירן בטילים כימיים. (הכל כמובן קונספירציות בדיוק כמו הקונספירציה שפותח הת'רד הביא, אם כי זו הקונספירציה של פרופסור אקספלוז'יון ;D )
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שמעו, יש סיכוי שנמות. אין מה להתפלסף על זה יותר מדי, מי שמפחד שיירד לאילת, הכי בטוח שם מבחינת הרדיוס, כי אם תיפול פצצה בת"א שתגיע לאילת היא תהיה חייבת "בדרך" להגיע לכל השטחים, רצועת עזה, ירדן וקפריסין. אז אילת הכי בטוחה. גם הצפון מאוד בטוח, נגיד רמת הגולן באיזה כפר קטן שלא מופגז כמעט, כי אם הרדיוס יתרחב לרמת הגולן הוא יפגע גם בירדן,סוריה, השטחים ובלבנון. ת"א זה המקום הכי פחות בטוח, גם חיפה והקריות. דברו איתי עוד שבועיים, נראה אם נשרוד
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים על מה יש להם לפעול, על הכורים החצי-בנויים באיראן? :\לא תיפול פה פצצה ולא נעליים. כל מי שאומר אחרת- בבקשה שימו את היד בבלנדר ותפעילו אותו, זה מגיע לכם.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אתה אטום או מה? הוא לא ישגר!! אז מה עם הדר' או הפרופ' אמר X או אמר Y אז אני אומר לך שזה לא יקרה טוב? כי אני דר' רומן למדעי החברה הערבית, OK? אתה לחוץ, לך תשתה מים קרים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אוקיי חחח אבל זה משגע אותי האוםם כבר לא מדבר על זה וב 22 נשיא איראן מתכנן משהו
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אז, מה אתם מתכננים לעשות ב-13 הימים האחרונים שנותרו לכם? לעשות סגר על בני-ברק כדי ש- itelon לא יוכל לצאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.