עבור לתוכן

האם החלקים שקניתי יאפשרו לי OC מוצלח?

Featured Replies

פורסם

שלום.

לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל:

מעבד E6300

לוח DFI 975X

זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ

חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי.

האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400?

והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח...

יום טוב.

פורסם

תיכף יחלקו עלי, אבל אני חושב שאם אתה חושב על OC למעבד הזה - תחשוב gigabyte DS3.

גם לי המליצו DFI אבל לא הייתי מסוגל להשיג אותו ואז חקרתי קצת ולפי רוב הדעות ה-DS3 לא נופל מה-DFI בנוגע ל-OC, ואף עולה עליו.

כמובן שיש חסרונות כי הוא P965, אבל ל-OC, למיטב הבנתי, הוא עדיף.

ביחד עם הזכרונות - אתה יכול להגיע ל-OC מכובד של 400, או קצת יותר, והמעבד יסחוב בכבוד את הבאס.

(ההבדל היחיד מבחינתי - E6400, כי ההפרש הוא רק 200 ש"ח).

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

(ההבדל היחיד מבחינתי - E6400, כי ההפרש הוא רק 200 ש"ח).

תודה רבה על התשובה...אבל לא הבנתי את המשפט הזה...

ותגיד לדעתך כדאי לקנות קירור אחר או להשתמש עם סטוק?

ועוד שאלה, עקב כך שזכרון המושקין לא יודעים מתי יגיע אני נאלץ לקחת משהו אחר?

יש איזה זכרון בטווח המחירים של עד 1300 ש"ח שיאפשר לי OC דומה?

יש שתי אופציות:

1. PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL

2. G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15

מה אתם אומרים?

פורסם

לגבי המשפט בסוגריים - התכוונתי שאני לוקח גם זכרונות משקין ולוח ג'יגה, רק מעבד קצת יותר חזק, בהפרש של 200 ש"ח.

...מה שעונה על השאלה הראשונה שלך, האמת - ההפרש בין המעבדים הוא פחות או יותר מה שיעלה לך תוספת קירור - אז עדיף להשקיע את זה במעבד.

לטעמי אין טעם להשקיע בקירור - המעבדים האלו מאיצים מדהים גם בסטוק, והלוחות מאפשרים להם את זה, ככה שאין טעם להשקיע עוד כסף. ובכלל, עדיף את הכסף הזה להשקיע בשדרוג חלקים.

מה שכן הייתי ממליץ לך הוא על מארז מאוורר היטב, כדי שכל החלקים יהיו צוננים. אני אישית לוקח compucase 6A19 2F, כלומר עם שני מאווררים. אנשים כאן ממליצים, ואני מאמין להם. :xyxthumbs:

לגבי הזכרונות - חבל לקחת 667 כי לפי מה שהבנתי, ותקנו אותי אם אני טועה, אתה יכול בקלות להגיע ל-OC של באס עד 400, ועם זכרונות כאלו תיהיה לך בעיה עם המחלק. הבעיה שרק המשקין מגיע למחיר כזה משתלם. ה-ג'י סקיל נחשבים טובים רק שיש בעיה אחת - קראתי שיש איתם בעיה בלוח של ג'יגה, אז תיזהר.

פורסם
  • מחבר

לגבי המשפט בסוגריים - התכוונתי שאני לוקח גם זכרונות משקין ולוח ג'יגה, רק מעבד קצת יותר חזק, בהפרש של 200 ש"ח.

...מה שעונה על השאלה הראשונה שלך, האמת - ההפרש בין המעבדים הוא פחות או יותר מה שיעלה לך תוספת קירור - אז עדיף להשקיע את זה במעבד.

לטעמי אין טעם להשקיע בקירור - המעבדים האלו מאיצים מדהים גם בסטוק, והלוחות מאפשרים להם את זה, ככה שאין טעם להשקיע עוד כסף. ובכלל, עדיף את הכסף הזה להשקיע בשדרוג חלקים.

מה שכן הייתי ממליץ לך הוא על מארז מאוורר היטב, כדי שכל החלקים יהיו צוננים. אני אישית לוקח compucase 6A19 2F, כלומר עם שני מאווררים. אנשים כאן ממליצים, ואני מאמין להם. :xyxthumbs:

לגבי הזכרונות - חבל לקחת 667 כי לפי מה שהבנתי, ותקנו אותי אם אני טועה, אתה יכול בקלות להגיע ל-OC של באס עד 400, ועם זכרונות כאלו תיהיה לך בעיה עם המחלק. הבעיה שרק המשקין מגיע למחיר כזה משתלם. ה-ג'י סקיל נחשבים טובים רק שיש בעיה אחת - קראתי שיש איתם בעיה בלוח של ג'יגה, אז תיזהר.

תודה רבה על התשובה המפורטת...

את הכסף של הקירור אני אשקיע במעבד E6400. בנוגע ללוח אני עדין חושב ללכת על ה DFI ולא על הגיגה ולכן זכרון של GSKILL יהיה בסדר, נכון?

לגבי המארז, אני קניתי 6A21 עם 2 מאווררים של 120 ממ.... (שזה בעצם אותו דבר כמו שאתה קנית).

פורסם

זיכרונות של 667MHZ יהיה לו בעיה מתישהו לעלות ב FSB ,כי זה יגביל אותו, אבל הוא מתכוון לעשות OC קטן כך שזה לא משנה לו :)

פורסם
  • מחבר

זיכרונות של 667MHZ יהיה לו בעיה מתישהו לעלות ב FSB ,כי זה יגביל אותו, אבל הוא מתכוון לעשות OC קטן כך שזה לא משנה לו :)

עם זכרון 667 לאיזה מהירות אני אצליח להגע ב OC בלי לעלות ב FSB?

פורסם

שלום.

לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל:

מעבד E6300

לוח DFI 975X

זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ

חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי.

האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400?

והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח...

יום טוב.

שילוש מצוין לאובר קלוק תיקח תFREZEER של AC שזה קירו למעבד ב160 ש"ח ואני מאמין שתוכל להגיע לרמה של E6600 בלי בעיה

פורסם

הוא יכול להגיע לרמה של E6600 בלי בעיה גם בקירור סטוק.

לגבי המארז 6A21 - באמת מעניין אותי מה ההבדל בינו לבין ה-6A19.

עם זכרונות 667 אתה יכול להגיע לבאס 333, ואולי קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

הוא יכול להגיע לרמה של E6600 בלי בעיה גם בקירור סטוק.

לגבי המארז 6A21 - באמת מעניין אותי מה ההבדל בינו לבין ה-6A19.

עם זכרונות 667 אתה יכול להגיע לבאס 333, ואולי קצת יותר.

אין הבדל חוץ מהמראה. בפנים שניהם אותו דבר.

אם אני אקח GSKILL 2X1GB 800MHZ 5-5-5-15 יהיה בסדר?

פורסם

אין הבדל חוץ מהמראה. בפנים שניהם אותו דבר.

אם אני אקח GSKILL 2X1GB 800MHZ 5-5-5-15 יהיה בסדר?

בטח נו זה עוד יותר טוב

פורסם
  • מחבר

תראה יש לי אפשרות להביא

1. 2GB (2 pcs 1GB) DDR2 (800) PC2-6400 OCZ Platinum Rev 2

2. 2GB (2 pcs 1GB) DDR2 (800) PC2-6400 Patriot

במחיר של ה GSKILL.

אבל הבעיה שאני צריך להיות בטוח שהזכרון תואם ללוח DFI או הגיגה DS3 (אולי...) בצורה מלאה, איך אני יכול לוודא?

ואיזה מבין השתיים הכי טוב?

פורסם

למה שלא תקנה GSKILL?

פורסם
  • מחבר

למה שלא תקנה GSKILL?

כי אין מלאי ואלו אני משאר קצת יותר טובים, הלא כך הדבר?

ולא יהיו לי איתם בעיות עם ה DFI? כי הם באים 2.1V/2.2V....

פורסם

כל לוח אמור לתת 2.1V/2.2V לזכרונות

בכל מקרה שלושת הזכרונות טובים

אם אתה מתכנן OC רצחני לזכרונות כדאי שתבדוק מי מהם מגיע עם D9 או Fat Body D9

שהם הצ'יפים החזקים ל-OC

אם אתה מתכנן להשאיר את הזכרונות במקסימום 800MHz אז תבחר עפ"י אורך האחריות, התזמונים והקושי להשיג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים