עבור לתוכן

מה ההבדל בין המדיות אין לי מושג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ....

מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין המדיות, למה יש כאלו יותר טובים ויקרים, ולמה לא לקנות חברות לא מוכרות.

אני פעם אחרונה קניתי מדיות של teac במחיר מצחיק ואז מישהו פה הסביר למה המחיר הזה,כנראה היו מזויפות .

בקיצור מחכה להסברים מה לא טוב במדיות שהפירמה שלהן לא מוכרת ? ומה כל כך טוב במדיות של VERBTIME? כי אני לא מרגיש שום הבדל.

עד היום אני צורב על מדיות כאלו בלי פירמה תקראו לזה ולא היו שום בעיות לא במדיות ולא בצורב שלי שאני מרוצה ממנו צורב על הכל וקורא הכל.

פורסם

יש הבדלים באיכות החומרים כמו הפלסטיקה (עמידות לכח הצטרפוגלי הפועל עקב מהיריות הסיבוב השונות), הבדלים באיכות הצבע, שקובעים כמה זמן הדיסק יחזיק, ועמידות של הציפויים.

כל אלה קובעים את מחיר היחידה.

פורסם
  • מחבר

אבל את מי זה מעניין למה לא לקנות למשל כמו שאני קניתי 50 דיסקים של TEAC מזויפים לא מזויפים ב-80 שקל .ומצידי אני צורב זורק לא הולך להשתמש באותו דיסק עוד 18 שנה עוד לא קרה לי שדיסקים זולים נהרסו במהלך צריבה/קריאה הכל היום אפשר להשיג דרך האינטרנט אז למה להשקיע 150 שקל על חבילה של 50 כשאפשר לקנות ב80 שקל נגיד ולא להתקמצן על כל מדיה.

אני מסוגל לצרוב קובץ של10 KB על דיסק ולזרוק

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך לקנות מדיות איכותיות, אם אתה "צורב וזורק" (אם אתה לא הולך להשתמש בגיבוי אז למה לצרוב בכלל?) אז מדיות זולות מספיקות לך.

שאני צורב סרט DVD (למשל) אני רוצה להיות בטוח שעוד כמה חודשים\שנה אני יהיה מסוגל לראות את הסרט.

פורסם

מחירי המידות יקרות כאן בארץ בצורה לא נורמלית. (.. שלא נדבר על Double Layer :'( )

טוב לפחות שמחירי הצורבי DVD ירדו, וניתן לקנות צורב טוב ב200-250.

חבילה של 50 מידיות של VERBATIM עולה כ 120 שקל + (עוד מחיר טוב)

ככה שאם אתה קונה 2 כאלה זה כמו שקנית צורב DVD נוסף... :bash::s07:

פורסם

זה נכון לכל דבר:

כרטיס מסך במחיר סביר אבל משחקים יקרים

מדפסת זולה אבל מחירי הדיו יקרים

אין מה לעשות.

פורסם

עכשיו עולה ורבטים באופיס דיפו 109ש"ח.

לדעתי שווה להוסיף את ה30 ש"ח האלו בשביל מדיה הרבה יותר טובה.

פורסם

איך? אני קניתי לפני חודש ורבטים באופיס דיפו ב80 שקל.

25 יח', DVD-R

פורסם

דיברנו על 50.

25 יחידות ב80 שקל ? לא משתלם ויקר.

פורסם

המבצעים באופיס דיפו בדר"כ על החבילות של 25, יכול להיות שמשהו השתנה לא הייתי שם הרבה זמן, במבצע האחרון לקחתי הספקה להרבה זמן :P

פורסם

מדיה איכותית (עם צורב טוב) תביא לצריבה יותר איכותית - כלומר פחות שגיאות על הדיסק. זה לא משהו שניתן להבחין בו מייד כי יש מנגנונים לתיקון שגיאות, אבל ככל שמתקרבים לסף כל שגיאה נוספת יכולה להיות הגורלית - כזאת שתגרום לשגיאה בקריאה. שגיאות נוספות מצטברות עם הזמן עקב שחיקה (שריטות) ושינויים בחומר.

מדיה איכותית יותר - מחומרים יותר עמידים תשמור את המידע לאורך זמן רב יותר - שרק מחקרים בעוד כמה שנים טובות יוכלו להגיד בדיוק כמה יותר.

ולסיום קישור שמסביר טוב את נושא סוגי המדיות:

http://www.digitalfaq.com/media/

פורסם

סילבר-לין זה זול לא? 55 שקל ל50 דיסקים.

יש לי דיסקים שלהם מליפני 4 שנים לפחות והם עובדים טוב(!)

פורסם

לגבי דיסקים של CD יש להם מדיות יחסית טובות וגם לי יצא להשתמש בהן הרבה ובלי בעיות. הבעיה היא במדיות ה-DVD שהוחלפו לפני זמן לא רב במדיות זולות יותר שכמובן נחותות יותר מאשר המדיות הקודמות שנמכרו. לכן ההמלצה היא להימנע מסילבר ליין בכל הקשור למדיות DVD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים