פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תקנו אותי אם אני טועה אבל נכון שמעבדים אלו הם לא כפולי ליבה אלא בעלי ליבה אחת?אם אני צודק אז מדוע בנועה הם כתבו וקיטלגו אותם ככפולי ליבה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הם כן כפולי ליבהחדי ליבה מבוססי קונרו עוד לא יצאו (אם בכלל הם אמורים לצאת, חוץ מהסלרון מבוססי קונרו))
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים Intel Core 2 Duo=conroe לא?Conroe = ליבה אשר תחת שימוש בקאט העליון של סדרת Intel Core 2 Duo.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר Conroe = ליבה אשר תחת שימוש בקאט העליון של סדרת Intel Core 2 Duo.לא הבנתי אחי דבר פשוטואם זה לא אותו דבר אז מתי הקונרו ייצא?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר בדקתי באינטל והבנתי שהIntel Core 2 Duo הם הדור השלישי של כפולי ליבהאז כנראה שהם כן כפולי ליבהאבל צדקתי לגבי הקונרו שהוא=Intel Core 2 Duoהקונרו זה השם הראשוני של הIntel Core 2 DuoConroe was theproject codename for the Intel® Core2 Duo desktop processor. ...
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים Conroe זה קוד ליבהCore 2 Duo זאת סדרת מעבדיםה-Conroe היא ליבה בסדרה (ביחד עם Conroe XE, Allendale, Woodcrest ו-Merom)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים Conroe = ליבה אשר תחת שימוש בקאט העליון של סדרת Intel Core 2 Duo. אני מנסה להבין למה התכוונת אבל אני לא מצליח התכוונת שקונרו זה הליבה במעבדים היוקרתיים של אינטל?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים בא נעשה סדר:Intel - שם החברה.Core - שם המותג, כמו פנטיום.2 - מספר הדור, כמו פנטיום 4, פשוט הדור השני של המותג Core.Duo - מסמל את הליבה הכפולה.Conroe - שם ליבה, המיועדת למגזר הביתי.Merom - שם ליבה, המיועדת למחשבים נידים.שני הליבות האלו נכללים במותג Core 2.Woodcrest - שם ליבה, המיועדת לשרתים, שמשתמשת באותה מיקרו-ארכיטקטורה של מעבדי Core 2 (שגם למיקרו-ארכיטקטורה קוראים Core), אבל היא מסדרת Xeon.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.