עבור לתוכן

צריך ראוטר שיהיה גם אלחוטי במחיר כמה שיותר נמוך

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

פורסם

אתה צריך מודם שיהייה בו ראוטר. תלך לבזקסטור, ותבקש להחליף או לקבל אחד בהשאלה, ללא כסף.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך מודם שיהייה בו ראוטר. תלך לבזקסטור, ותבקש להחליף או לקבל אחד בהשאלה, ללא כסף.

יותר נכון אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם.

יש המלצות לראוטר שיש בו מודם והוא גם אלחוטי ומחיר זול ?

פורסם

אתה צריך מודם ואתה צריך ראוטר. במודמים ADSL שבזק נותנת יש ראוטר מובנה, ככה שזה יספיק לך (זה ועוד סוויץ' כמובן). אתה לא חייב ללכת על ראוטר מובנה, אתה יכול לקנות גם ראוטר נוסף על המודם. אבל את המודם שלך אתה חייב להחליף בכל מקרה, אתה צריך מודם רשת.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך מודם ואתה צריך ראוטר. במודמים ADSL שבזק נותנת יש ראוטר מובנה, ככה שזה יסםיק לך (זה ועוד סוויץ' כמובן). אתה לא חייב ללכת על ראוטר מובנה, אתה יכול לקנות גם ראוטר נוסף על המודם. אבל את המודם שלך אתה חייב להחליף בכל מקרה, אתה צריך מודם רשת.

אולי אבל לא בשלי,כבר כתבתי שיש לי ALE 130.

http://www.net-link.co.il/Picts/product.008%20-%20ALE130.jpg

הוא מתחבר בUSB למחשב.

אין המלצות לראוטר שיש בו מודם והוא אלחוטי וזול יחסית ?

פורסם

א: אם אתה רוצה להחליף למודם ראוטר (או לכל מודם רשת אחר) זה יעלה לך (לפי מה שהבנתי מבזק): 130 ש"ח.

על פנים כדאי שתדע שכל ראוטר זול בסוף יותר יקר, ואני אסביר:

רוב הסיכוי כשאתה קונה ראוטר שאספו אותו מהזבל יהיו לך פול ניתוקים והרבה כאב ראש מבחינת קליטה.

אז עדיף שתוסיף משהו בסביבות ה150 ש"ח כדאי לחסוך לך את כאבי הראש ואת החלפת הרואטר ה"מצוקמק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים