עבור לתוכן

איך הרמקולים Logitech® Z-5500 Digital שווה להשקיע בהם?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אחי אני ישים אותו על הריצפה בצד שמאל.. את הקדמיים מקדימה אתלה את האחוריים מאחורה אתלה ואת הסנטר באמצע מקדימה אתלה

---אם יש לך רסיבר או משהו לחבר אליו את הרמקולים - ואליו לחבר את המחשב והממיר בנפרד - זה יכול להיות לא רע. (ממיר דיגיטלי לטלוויזיה)

אני מתכנן לקנות טלווזיה 26 אינטש ולחבר אליה את המחשב.. עכשיו אני רוצה שבZ5500 שאני ישמע ממנו גם כשאני במחשב משחק מול המסך טלווזיה ורואה סרטים וגם כשאני רואה טלווזיה רגילה.. עם ממיר

אז איך אני עושה את זה..לפי מה שאמר לי Dr noob צריך רסיבר.. יש עוד אפשרויות הרסיבר מגיע ביחד עם הZ 5500??

אם לא אז איך אני יכול לשמוע מהרמקולים Z5500 גם כשאני בטלווזיה דרך המחשב וגם כשאני בטלווזיה ורואה שידורי טלווזיה רגילים

• תגובות 91
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם וגם המממ אתה יכל לחבר די וי די למחשב 0את האודיושלו) ואת הוידאו לטלויזיה וככה יהיה לך גם וגם אבל אני לא יודע על איזה כרטיס החלטתה ואני צריך ליראות איזה חיבורים שיש לו אז זה אםשרי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה קשור הדיוידי והוידיאו לא הבנתי אותך..

אולי לא הבנת מה שאני רוצה..

אני רוצה שהרמקולים יעבדו גם כשאני רואה שידרים בטלווזיה עם ממיר דיגיטלי ושאני לא ישמע דרך הטלווזיה אלה דרך הרמקולים האלה

וגם כשאני משחק במחשב ושומע שירים ורואה סרטים דרך המחשב אני ישמע את זה מהרמקולים האלה.. איך זה אשפרי בדיוק.??

פורסם

אההה לא הבנתי חדשבתי סרטים (אני קצת עסוק)

אתה יכל לחבר אבל כידוע לי טלויזיה זה 2 רמקולים אז אתה יכל ליקנות כבל ממיר כזה מ2 בננות של ממיר לאחד כמו של מחשב אבל לא יודע לגבי האיכות ולגבי הרמקולים יפעל רק 2

אפשר גם לסדר שישמעו את בהכל

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לשמוע כשאני רואה טלווזיה ברמקולים האלה עם סראונד ולא לשמוע רק ב2 מהרמקולים האלה? ומה האפשרות אם יש?

פורסם

יש מפצלים אבל אז זה לא יהיה בסראונד ולא משנה מה טלויזיה עדין לא פועלת בסראונד אומנם אתה יכל לישמוע ברמקולים בכולם טלויזיה אבל לא בסראונד (יש ביס מקס אפשרות להזמין סרט והוא עובד ב 5.1)אז אם יש לך אז פשוט אתה תראה כבר מאחורה בממיר 6 חיבורים ואותם אתה מחבר לרמקולים או שתיקנה מפצלים אבל אז אני לא יודע מה יהיה כי יש 2 חיבורי אדיו ויש 6 רמקולים אז אולי 2 מפצלים על כל אחד אבל אני לא יודע אם זה יפעל כראוי (בכל מצב של זה זה לא יעבוד בדולבי דיגיטל)

אפשר דרך רסיבר

לדעתי זה ביזבוז טלויזיה רואים ב 2 רמקולים סרטים עם תמיכה בדולבי רואים דולבי ככה שאם יש לך רמקול מובנה על הטלויזיה זה יספיק כי זה בעיתי עם הרמקולים

אם אני לא טועה כל מה שאמרתי מבוטל כי יש להם קליפסים אבל אני לא יודע מה יש אז תברר

תיפנה אלי לפרטי אחרי שתיקנה אני יוכל לעזור לך דרך הטלפון

פורסם

תדרים של סאב (מתחת ל60hz) הם כמעט לא כיווניים.

כלומר לא משנה איפה איפה תשים את הסאב.

פורסם

60???? אין זו טעות ?

פורסם

מה טעות בדיוק?

פורסם
  • מחבר

עוד מספר שאלות.. בעיקר על מיקום הרמקולים..

1.כמה כניסות ואיזה כניסות יש לרסיבר שבא עם הרמקולים האלה?.

2.באיזה גובה אני אמור לתלות את הרמקולים? בגובה הראש, קרוב יותר לתקרה, באמצע איפה בדיוק אני אמור לשים אותם..?

3.הרמקול האמצעי הסנטר אמור להיות מעל, מתחת או באותו גובה של הקדמיים?

4.המרחק בין רמקול אחד קידמי לרמקול שני קידמי אמור להיות באותו מרחק של רמקול אחורי אחד מרמקול אחורי השני..? או שבאחוריים אמור להיות מרחק יותר גדול?

5. הגובה של הרמקולים הקדמיים אמור להיות גם הגובה של הרמקולים האחרויים או שהרמקולים האחוריים אמורים להיות יותר גבוהים?!

פורסם

1 בידיוק כמה שצריך

2 לא משנה

3 לא משנה

4 לא משנה

5 לא משנה

פורסם
  • מחבר

חח לאמשנה אבל מה עדיף בשביל לקבל איכות הכי טובה..? או שזה לא משנה בכל מקום אני יקבל הכי טוב..?

פורסם

חח לאמשנה אבל מה עדיף בשביל לקבל איכות הכי טובה..? או שזה לא משנה בכל מקום אני יקבל הכי טוב..?

בשביל לקבל את האיכות הכי "טובה" אתה צריך שכל רמקול יהיה בדיוק באותו מרחק ממך... אולי רק הסנטר לא :x

ואת הסאב תשים ליד הרגליים :smile1:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs: מגיע עם הרמקולים מתלה לקיר? או שאני צריך לקנות כאלה..

פורסם

מגיע

רמקולים טובים תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים