פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אוקיי תודה אחי אני ישים אותו על הריצפה בצד שמאל.. את הקדמיים מקדימה אתלה את האחוריים מאחורה אתלה ואת הסנטר באמצע מקדימה אתלה---אם יש לך רסיבר או משהו לחבר אליו את הרמקולים - ואליו לחבר את המחשב והממיר בנפרד - זה יכול להיות לא רע. (ממיר דיגיטלי לטלוויזיה)אני מתכנן לקנות טלווזיה 26 אינטש ולחבר אליה את המחשב.. עכשיו אני רוצה שבZ5500 שאני ישמע ממנו גם כשאני במחשב משחק מול המסך טלווזיה ורואה סרטים וגם כשאני רואה טלווזיה רגילה.. עם ממיראז איך אני עושה את זה..לפי מה שאמר לי Dr noob צריך רסיבר.. יש עוד אפשרויות הרסיבר מגיע ביחד עם הZ 5500??אם לא אז איך אני יכול לשמוע מהרמקולים Z5500 גם כשאני בטלווזיה דרך המחשב וגם כשאני בטלווזיה ורואה שידורי טלווזיה רגילים
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים גם וגם המממ אתה יכל לחבר די וי די למחשב 0את האודיושלו) ואת הוידאו לטלויזיה וככה יהיה לך גם וגם אבל אני לא יודע על איזה כרטיס החלטתה ואני צריך ליראות איזה חיבורים שיש לו אז זה אםשרי
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לא הבנתי מה קשור הדיוידי והוידיאו לא הבנתי אותך..אולי לא הבנת מה שאני רוצה..אני רוצה שהרמקולים יעבדו גם כשאני רואה שידרים בטלווזיה עם ממיר דיגיטלי ושאני לא ישמע דרך הטלווזיה אלה דרך הרמקולים האלה וגם כשאני משחק במחשב ושומע שירים ורואה סרטים דרך המחשב אני ישמע את זה מהרמקולים האלה.. איך זה אשפרי בדיוק.??
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אההה לא הבנתי חדשבתי סרטים (אני קצת עסוק) אתה יכל לחבר אבל כידוע לי טלויזיה זה 2 רמקולים אז אתה יכל ליקנות כבל ממיר כזה מ2 בננות של ממיר לאחד כמו של מחשב אבל לא יודע לגבי האיכות ולגבי הרמקולים יפעל רק 2 אפשר גם לסדר שישמעו את בהכל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר יש אפשרות לשמוע כשאני רואה טלווזיה ברמקולים האלה עם סראונד ולא לשמוע רק ב2 מהרמקולים האלה? ומה האפשרות אם יש?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש מפצלים אבל אז זה לא יהיה בסראונד ולא משנה מה טלויזיה עדין לא פועלת בסראונד אומנם אתה יכל לישמוע ברמקולים בכולם טלויזיה אבל לא בסראונד (יש ביס מקס אפשרות להזמין סרט והוא עובד ב 5.1)אז אם יש לך אז פשוט אתה תראה כבר מאחורה בממיר 6 חיבורים ואותם אתה מחבר לרמקולים או שתיקנה מפצלים אבל אז אני לא יודע מה יהיה כי יש 2 חיבורי אדיו ויש 6 רמקולים אז אולי 2 מפצלים על כל אחד אבל אני לא יודע אם זה יפעל כראוי (בכל מצב של זה זה לא יעבוד בדולבי דיגיטל)אפשר דרך רסיבר לדעתי זה ביזבוז טלויזיה רואים ב 2 רמקולים סרטים עם תמיכה בדולבי רואים דולבי ככה שאם יש לך רמקול מובנה על הטלויזיה זה יספיק כי זה בעיתי עם הרמקולים אם אני לא טועה כל מה שאמרתי מבוטל כי יש להם קליפסים אבל אני לא יודע מה יש אז תברר תיפנה אלי לפרטי אחרי שתיקנה אני יוכל לעזור לך דרך הטלפון
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תדרים של סאב (מתחת ל60hz) הם כמעט לא כיווניים.כלומר לא משנה איפה איפה תשים את הסאב.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר עוד מספר שאלות.. בעיקר על מיקום הרמקולים..1.כמה כניסות ואיזה כניסות יש לרסיבר שבא עם הרמקולים האלה?.2.באיזה גובה אני אמור לתלות את הרמקולים? בגובה הראש, קרוב יותר לתקרה, באמצע איפה בדיוק אני אמור לשים אותם..? 3.הרמקול האמצעי הסנטר אמור להיות מעל, מתחת או באותו גובה של הקדמיים?4.המרחק בין רמקול אחד קידמי לרמקול שני קידמי אמור להיות באותו מרחק של רמקול אחורי אחד מרמקול אחורי השני..? או שבאחוריים אמור להיות מרחק יותר גדול?5. הגובה של הרמקולים הקדמיים אמור להיות גם הגובה של הרמקולים האחרויים או שהרמקולים האחוריים אמורים להיות יותר גבוהים?!
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר חח לאמשנה אבל מה עדיף בשביל לקבל איכות הכי טובה..? או שזה לא משנה בכל מקום אני יקבל הכי טוב..?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים חח לאמשנה אבל מה עדיף בשביל לקבל איכות הכי טובה..? או שזה לא משנה בכל מקום אני יקבל הכי טוב..? בשביל לקבל את האיכות הכי "טובה" אתה צריך שכל רמקול יהיה בדיוק באותו מרחק ממך... אולי רק הסנטר לא ואת הסאב תשים ליד הרגליים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.