פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אחי הם שווים כל שקל ואני גם יגיד לך למהלי יש את Z5300 והם רמקולים מטורפים אני מפוצץ את כל הבית איתםהחסרנות של הZ5300 נמצאים בעילאות של Z5500 יש להם בקר דיגטלי דולבי וכל זה הם פי שתיים עוצמתיים מהZ5300(וZ5300 עוצמתיים מאוד ואיכותיים)יש לזה שלט אלחוטיקיצר שווה כל שקל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר ---יש להם בקר דיגטלי דולבי מה מביא הבקר דיגיטלי והדולבי?? ואם מישהו יודע את האורך של החוטים שירשום לי זה חשוב.. ומה אפשר לעשות עם החוט קצר לי מדי?? ממש תודה על כל התגובות ממש עזרתם לי אני כנראה קונה את הZ 5500 והX-FI בעתיד..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים יענו כמו רסיבר, זה מקודד לך את הדולבי וDTS, למרות שהx-fi כבר עושה את זה גם ככה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ברמקולים עם חיבור דיגיטלי, אין שום הבדל בין כרטיס קול ב100 שקל לכרטיס ב2500 שקל כל עוד האות הדיגיטלי יוצא תקין.ווהא. תן לי דקה.לXFI יש כל מיני פונקציות כמו CRYSTALIZER ו- XRAM שמאפשרות עיבוד של יותר צלילים... זה מורגש במשחקים תומכים- יש פשוט יותר צלילים- יותר קולות מעובדים במקביל. אני לא חושב שכרטיס אופטי של apache יכול לתת משהו כזה..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים xram משמש לשני דבריםאיכסון מידע של סאונד במשחקים התומכים בזהוהשימוש היותר מקורי זה לאכסן סאונדפונט של עד 64 מגה במקום על הזיכרון של המחשב לשם יצירת מוזיקה במידיEAX+דיגיטל=מת, משחקים לא תומכים בזה, אני לא בטוח כמה משחקים תומכים בדולבי דיגיטל או DTSאה וגם, אם כתוב dolby surround, זה משהו שהוא תוכנתי, הוא לא דורש מקודד
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים הכרטיס עושה את ההבדל ? יש עליהם אחריות ? ועדיף ליתלות את כולם ולא לשים מולך 2 ו את השאר ליתלות אלה את כולם תיתלה וככה מרחק ייה שווה בערך ולא משנה איפה תהיה זה יהיה סדר גם אם אתה שוכב
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אוקיי אני אתלה גם את הקדמיים אבל איפה לשים את הסאב? ויש עוד רמקול לא? 1.יש 2 קדמיים 2 אחוריים באס ועוד אחד איפה אני שם את הבאס ואיפה את הרמקול החמישי??2.ואיך אני ידע איזה רמקול זה מה?( איך אני ידע מה קידמי מה אחורי ומה הרמקול ה5 )
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני יאמר לך לפי גיון פשוט לא רק שרשום אלה שזה גם לא משנה אני מניח ש2 האלה שהם מפופים הם האחורים ושתים לא מיקדימה ועוד אחד סנטר שהואנימצא על אותו קיר של הקידמים 0זה תלוי) בינהם במרחק שווה את הסאב אני ממליץ לשים על הריצפה אם הפיר אחורי אז לא צמוד לקיר עם הוא דצצי אז שים את הצד עם הפיר לכיוון שלך זה מה שאני מעדיף כלומר זה אתה " וזה הרמקול . אתה פה " והרמקול פה . חחחחחחח טוב בקיצור באחד מהדצצדים שלך לא צמוד לקיר ועל הריצפה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אז את הסאב לא לתלות?? הבנתי איפה לשים את כל הרמקולים רק את הסאב למה למטה??לא עדיף מעל הסנטר לשים אותו או מתחת לסנטר תלוי ??
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בעעע תלוי זה לא חכם בימיוחד לא על ידית עם כבר אז על מדף הוא פשוט יפול מהויברציות יוצוא הברגים עם הזמן הכי טוב על הריצפה אני מעדיף את צד שמאל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לתלות סאב 10' על הקיר??? גדול!!!!לאאתה צריך לשים אותו על הריצפה בפינהאם תשים אותו על הקיר רוב הסיכויים שיתקלף לך הטיח
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ווהא. תן לי דקה.לXFI יש כל מיני פונקציות כמו CRYSTALIZER ו- XRAM שמאפשרות עיבוד של יותר צלילים... זה מורגש במשחקים תומכים- יש פשוט יותר צלילים- יותר קולות מעובדים במקביל. אני לא חושב שכרטיס אופטי של apache יכול לתת משהו כזה..אמרתי על פלאט, בלי כל מיני פונקציות מטומטמות.חוץ מזה אני גם לא חושב שהם עובדות כשאתה מחובר דיגיטלית.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר ---אז בסרטים ושירים אני לוחץ על הכפתור ומשנה לדיגיטל ובמשחקים לוחץ ומשנה לאנאלוג..?? ועניתם כןככה שאני שם על אנאלוג ואז הפונקציות האלה כן יעבדו..אז אני ישים את הבאס על הריצפה אבל איפה בריצפה אי אפשר לשים אותו באמצע אז איפה לשים?! אם אני ישים בצד ימין או שמאל על הריצפה זה לא יהיה מאוזן לא?? אז מה לעשות?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אל תידאג לאיזוןפשוט שים אותו באחד הצדדים שלך עדיף שמאל לדעתי אם יש פיר אחורי אז לא צמוד לקיר עם הגב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.