פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים 6. עד איזה מרחק ממני אחורה כדאי לשים את הרמקולים האחוריים?? כי אם זה לא מתאים לחדר והקיר רחוק מדי אז לא יהיה לי איפה לשים אותם..בעקרון אתה צריך שזה יהיה שווה, שאם הקדמייים הם 2 מטר ממך, אז גם האחוריים.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים נו ואיפה הוא ישים את המחשב באמצע החדר?זה לא קשור, גם אם זה 2 מטר מאחורה עדיין שומעים טוב, אלא אם הרמקולים חרא
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר סבבה העיקר שאני ישמע נגיד במשחקי פעולה מאחורי שמישהו יורה מאחורי ושאני ישמע את זה וזה לא יהיה חלש מדי בגלל שזה רחוק.. אם למישהו יש תשובות לשתי השלות עם הכפתור והכבלים ששאלתי אנישאשמח לתשובות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני לא מאמין, הסטליטים הכי חזקים בעולם ב5.1 והוא מפחד שהוא לא ישמע מ2 מטרתאמין לי שגם את הזחילות שלהם אתה תשמעמה שכן יש לדאוג זה שאתה לא תשמע מהצדדים, אאוץ
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים יש מספיק כבל כדי לסובב אותו סביב החדר ... בניגוד לקריאטיב הישנים שלי, בכל מקרה אתה תמיד יכול לקנות כבל מאריךד"א יש אפשרות להגביא את הרמקולים האחוריים בנפרד, אני גם עושה את זה על מנת לקבל "קיק" יותר חזק מאחור באפקטיםבנוגע לעוצמה... תאמין לי שאי אפשר להשאר בחדר כשהכל עד הסוף... רק שתבין את העוצמה שלהם, בחוגה של הווליום ברסיבר אחרי שאתה כביכול מגביר עד הסוף אתה יכול לסובב סיבוב נוסף של 360 מעלות על ריק ואז מתגלה BOOST ווליום נוסף שמקפיץ עוד יותר את הווליוםיש לי כל מיני אפקטים של DTS ו DD שיכולים להקפיץ לך את הלב כאילו נחת לך זילזל בתוך החדר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים קודם תביא מערכת 5.1 יותר טובה מזאת בתקציב הזה ואז תדבר... קל לדבר קשה לעשותאתה שמעת בכלל את המערכת הזאת ?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני רואה שלמלא אנשים בזון יש בעיית הבנה למי אני מתכוון וחושבים שאני יורד או תוקף כל הזמןאני לא אמרתי שהמערכת 5.1 הזאת לא טובה, להפך אני יודע שזאת אחת המערכות הכי איכותיות וחזקות שישאבל יש פה מישהו מאוד מכובד עם ניסיון שאני לא יגיד מי זה כדי שלא יגידו שאני מדבר מאחורי הגבשטוען שסטליטים הם לא איכותיים מספיקואני אומר שהדוגמה שהבאת מקודם על כמה הם חזקים מראה כמה שזה לא נכון שכל הסטליטים הם גרועיםאתה עדיין חושב שאני יורד פה על המערכת שלך?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אוקיי ממש ממש תודה לכולכם על העזרה 2 שאלות אחרונות..1.---כפתור ה Input ברסיבר או בשלטהוא מגיע ביחד עם הרמקולים?! או שאני צריך לקנות רסיבר משלי או משהו מיוחד? כי אין לי כח לקנות עוד דברים חוצ מהרמקולים והכרטיס קול שלהם2. מישהו יודע עם החוטים מספיק ארוכים בכדי לתלות אותם 2 מטר מאחורי?! (ולסובב אותם סביב החדר עד שזה מגיע ל2 מטר מאחורי)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים נו ואיפה הוא ישים את המחשב באמצע החדר?זה לא קשור, גם אם זה 2 מטר מאחורה עדיין שומעים טוב, אלא אם הרמקולים חראשישים איפה שהוא רוצה, אבל אם הוא רוצה "סראונד", אז הוא צריך להיות במרחק שווה מהרמקולים.אה, ועוצמה לא קובעת אם הרמקול טוב/לא טוב. והמערכת הזאת בטח לא אחת האיכותיות שיש...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אוקיי ממש ממש תודה לכולכם על העזרה 2 שאלות אחרונות..1.---כפתור ה Input ברסיבר או בשלטהוא מגיע ביחד עם הרמקולים?! או שאני צריך לקנות רסיבר משלי או משהו מיוחד? כי אין לי כח לקנות עוד דברים חוצ מהרמקולים והכרטיס קול שלהם2. מישהו יודע עם החוטים מספיק ארוכים בכדי לתלות אותם 2 מטר מאחורי?! (ולסובב אותם סביב החדר עד שזה מגיע ל2 מטר מאחורי)כןכניראה שכן
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר התכוונת כן תצטרך לקנות גם משהו מיוחד כמו רסיבר או כן זה בא עם הרמקולים?!אם אני יושב במיטה והיא צמודה לקיר של הרמקולים האחוריים ואני ומעלי הרמקולים האחוריים ואני רואה סרט במחשב שהוא רחוק קדימה שתי מטר ממני(המסך גדול) וליד המחשב יש את 2 הרמקולים הקדמיים והסאב האם אני ישמע טוב את הסרט?! ויענה מהסראונד או שבגלל שאני מתחת לרמקולים האחוריים זה יהיה גרוע?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כן זה בא עם הרמקוליםבכל מקרה כמעט כל הסאונד שתקבל מהאחוריים יהיה רק באפקטים שונים ואת עיקר הסאונד יהיה מהקדמייםאבל על מנת לקבל אפקט מייטבי כדאי להיות במרכז
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אז כשאני יראה סרטים אני פשוט יזיז את המיטה קדימה טיפה או משהו..וכשאני משחק אני יהיה במרחק חצי מטר מהרמקולים הקדמיים ו2 מטר מהאחוריים משהו כזה..זה בסדר סה"כ? ואני יהיה מאיכות סאונד טובה?אם למישהו יש את הרמקולים האלה ויוכל להגיד לי מה ההאורך של החוטים של הרמקולים האחוריים אני אשמח מאוד=] וכך ידע אם זה יספיק לי..אם זה לא מספיק מה אני יכול לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.