עבור לתוכן

איך הרמקולים Logitech® Z-5500 Digital שווה להשקיע בהם?!

Featured Replies

פורסם

יש לי יצאיה אפטית מהכרטיס קול המובנה ולועמת זאת ל-XFI אין יצאיה אופטית רק דיגיטלית עדיין יהיה שווה לי לקנות את ה-X-FI הזה? או להישאר עם הכרטיס המובנה?

• תגובות 91
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן

פורסם

כן

חחח מה כן ? כן לקנות את ה-X-FI או כן להישאר עם המובנה?

פורסם

הוא התכוון כן, לקנות את הx-fi

אבל אני הייתי כבר מנסה להשיג את הgigaworks s750

פורסם

הוא התכוון כן, לקנות את הx-fi

אבל אני הייתי כבר מנסה להשיג את הgigaworks s750

יוצא לי יקר מידי זה עם הכרטיס קול בנוסף אין לי מה לעשות ב-7.1 זה יהיה בעייה קצת בחדר שלי ועוד משהו יש לי סיוטים מקריאטיב כיום יש לי את ה-T5900 שלהם מה אני יגיד לך רק מתקלקלים כל הזמן והשירות שלהם חרא שלא נדבר על האיכות סאונד שלהם בשירים :\ במשחקים ובסרטים הם דיי טובים יחסית אבל בשירים אפילו קצת משהו הם ממש מאכזבים ועכשיו הם שוב מקולקלים ונמאס לי לתקן אותם מלבד זאת ניגמרה האחריות עליהם אז החלטתי ללכת למערכת הזאת של לוגיטק

פורסם

יש לי שאלה

למה אומרים שכאשר מחברים ביציאה דיגיטלית. אין שום הבדל בין כרטיס שעולה 100 שקל לכרטיס שעולה 2000

מה עם כל הנתונים אשר הכרטיס מציע כמו לדוגמא..24bit-Crystalizer וה EAX 5.0 HD .מה כאשר מחברים דיגיטלית הם לא בשימוש?

מה ההגיון בזה

דבר שני אם זה אכן נכון..אז איך כדאי לחבר את המחשב לרמקולים...דיגיטלית או אנלוגית

עוד דבר.. יש לי את הרמקולים Z5500 .עכשיו כתוב שליציאה הקוקסיאלית צריך להשתמש בכבל קואקס 75 אום

עכשיו אם אני אקח כבל עם נתון טיפה שונה יהיהו הפרעות בשמע?

מאיפה אתם ממליצים לקנות כבל נורמלי כזה..ובכמה..

פורסם

porsche111

יש לי t7900 עם x-fi xtreme music

הם אף פעם לא התקלקלו לי ושומעים מצויין גם במוזיקה

7 רמקולים זה אם אתה משחק משחקים תלת מימדיים כי אז אתה שומע גם מהצדדים וזה נותן לך תמונת סאונד אמיתית יותר

roey

eax עובד רק באנלוג

פורסם

אז אתה אומר שעדיף לחבר תמחשב באנלוגית כאשר אתה משחק..

ומתי..שדברים אחרים דגיטלית... לשחק עם החיבורים כל פעם??!?

לא יודע ממש לא נראה..

פורסם

אצלי ב5500 והX-fi הם מחוברים גם באנלוגי וגם בדיגיטלי , וניתן לשנות את זה בלחיצת כפתור פשוטה ברסיבר

כך שאפשר להנות משתי (או שלושת) העולמות בלי בעיה ולשנות לפי הצרכים

פורסם

לא יודע

אני עם הרמקולים והכרטיס שלי

מחובר אנלוגית

משחק משחקים על 7.1 בgame mode

שומע משחקים וסרטים על entertainment mode

תמיד נמצא על cmss3d stereo surround

ולמשל סרטים אני שומע עם המקודד של הכרטיס דרך התוכנה powerdvd

והאיכות של הקול היא מצויינת

פורסם

מניסיון שלי ושל הרבה אחרים כשחקרתי את הנושא בפורומים בחו"ל בדיגיטלי שומעים יותר טוב באופן מורגש

פורסם

ככל שאני חוקר יותר על הרמקולים האלה אני יוצא יותר מבולבל :s05:

עד עכשיו הבנתי שכדי לי להחליף את הכרטיס המובנה ב X-FI למרות שיש לי יצאה אופטית בכרטיס וגם יצאה דיגיטלית סבבה

הבנתי שחיבור דיגטלי או אופטי יותר איכותיים מחיבור אנלוגי והבנתי שאופטי יותר איכותי מדיגיטלי גם סבבה

עכשיו אתם באים ואומרים לי שאנלוגי למשחקים טוב יותר מדיגיטלי במשחקים ואני שואל WTF? :s05:

עכשיו אני באמת מבולבל למה זה ככה?

דרך אגב המשתמש שיש לו את הקריאטיב T7900 כמה זמן יש לך אותם ? ואם אני לא טועה ההבדל היחיד בין המערכת שלי לשלך זה עוד שתי רמקולים צדדים נכון? השלט של המערכת שלך לא התחיל לזייף ? או להתקלקל או פשוט סתם לא להידלק?

פורסם

היום הרכבתי את הסט רמקולים הזה (Z5500) ,פשוט מטורף ....זהו אין לי יותר מה להוסיף. :o :o :o

פורסם

ככל שאני חוקר יותר על הרמקולים האלה אני יוצא יותר מבולבל :s05:

עד עכשיו הבנתי שכדי לי להחליף את הכרטיס המובנה ב X-FI למרות שיש לי יצאה אופטית בכרטיס וגם יצאה דיגיטלית סבבה

הבנתי שחיבור דיגטלי או אופטי יותר איכותיים מחיבור אנלוגי והבנתי שאופטי יותר איכותי מדיגיטלי גם סבבה

עכשיו אתם באים ואומרים לי שאנלוגי למשחקים טוב יותר מדיגיטלי במשחקים ואני שואל WTF? :s05:

עכשיו אני באמת מבולבל למה זה ככה?

דרך אגב המשתמש שיש לו את הקריאטיב T7900 כמה זמן יש לך אותם ? ואם אני לא טועה ההבדל היחיד בין המערכת שלי לשלך זה עוד שתי רמקולים צדדים נכון? השלט של המערכת שלך לא התחיל לזייף ? או להתקלקל או פשוט סתם לא להידלק?

בגלל שרוב המשחקים לו תומכים בחיבור דיגיטלי אז יוצא שאתה לא מקבל סראוונד אתה יכול לשמוע אבל עדיף באנלוגי למעט משחקים שתומכים בDD או DTS ומעטים תומכים בזה

פורסם
  • מחבר

חיבור אנלוגי חיבור דיגיטלי חח מישהו יכול להסביר לי

1. מזה כל אחד מהם חח

2. ואיך אני משנה את החיבור כל פעם??

3. מה עדיף למשחקים מה עדיף לסרטים ומה עדיף לשירים (תרשמו על כל אחד בנפרד) דיגיטלי או אנלוגי??

4. שירים הרמקולים 5500 ישמיע לי גם באיכות טובה?!

5. איפה אני אמור לשים את הרמקולים האחוריים?? כאילו ברור שמאחורה אבל איפה מאחורה אין בדיוק איפה לשים אותם רק אם הקיר ממש קרוב אליך והאפשרות היחידה היא לתלות.. יש עוד אפשרויות?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים