עבור לתוכן

איך הרמקולים Logitech® Z-5500 Digital שווה להשקיע בהם?!

Featured Replies

פורסם

איך הרמקולים האלה אני צריך רמקולים 5.1 תקציב לא הכי משנה לי אבל משהו בסביבות ה2000 2500 שווה להשקיע ברמקולים האלה?

איך הם? למישהו יש אותם ויכול להגיד אם הוא מרוצה?

השימושים בעיקר למשחקים גם סרטים ומוזיקה..

מוזיקה ישמעו גם באיכות טובה?! כי בדרךכלל ה5.1 זה בעיקר למשחקים וסרטים זה לא יהרוס תאיכות במוזיקה?

• תגובות 91
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או.. אתה לא תאמין עד כמה שווה להשקיע בהם... אפילו תסתכל באתר של לוגיטק על הפרטים. אם אני לא טועה יש לרמקולים האלה עוצמה כמעט כמו קולנוע.

אבל אם אתה רוצה להנות מהם אתה חייב שיהיה לך כרטיס קול טוב (מאד) .אני מניח שאם יש לך כסף לרמקולים האלה אז גם יהיה לך לכרטיס קול טוב כמו ה x-fi

פורסם

לדעתי בתקציב כזה עדיף לקחת כבר רמקולים של קולנוע ביתי ולא מערכת רמקולים למחשב..

פורסם

לדעתי בתקציב כזה עדיף לקחת כבר רמקולים של קולנוע ביתי ולא מערכת רמקולים למחשב..

אתה טועה בענק..בתקציב כזה אין מצב לבנות מערכת קולנוע ביתית שתעלה באיכות על אלה של הלוגיטק...

יש לי אותם..בינתיים רק מרשמים ראשוניים..באמת נראים סוף הדרך...

פורסם

או.. אתה לא תאמין עד כמה שווה להשקיע בהם... אפילו תסתכל באתר של לוגיטק על הפרטים. אם אני לא טועה יש לרמקולים האלה עוצמה כמעט כמו קולנוע.

אבל אם אתה רוצה להנות מהם אתה חייב שיהיה לך כרטיס קול טוב (מאד) .אני מניח שאם יש לך כסף לרמקולים האלה אז גם יהיה לך לכרטיס קול טוב כמו ה x-fi

ברמקולים עם חיבור דיגיטלי, אין שום הבדל בין כרטיס קול ב100 שקל לכרטיס ב2500 שקל כל עוד האות הדיגיטלי יוצא תקין.

פורסם

בעיקרון הרמקולים האלה סוף הדרך.. אבל אתה יכול להוסיף 500 ש"ח ולקנות משהו קצת יותר טוב.. ג'יגהורקס (אתה יכול להשיג ב 3000 ש"ח)..

פורסם
  • מחבר

סלאמן תביא לי קישור..

אשמח לעוד תגובות על הרמקולים=]

לגבי הכרטיס קול אם יהיה לי כרטיס קול מובנה או כרטיס האוג'י 2 או כרטיס X-FI אני ירגיש הבדל בין כל אחד ואחד מהם עם הרמקולים האלה?!

איפה בעיקרון אני יכול לשים רמקולים 5.1 איפה אני שם תאחוריים (איפה מאחורה)?! אם המרחק גדול מדי מהקיר אז אין איפה לתלות בקיר.. אז מה עושים?

פורסם

ב KSP אתה יכול להזמין אותם אבל אין להם במלאי.. אני קניתי רמקולים כאלה משם ב 3040 ש"ח.

www.ksp.co.il דבר איתם. ובהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

ולגבי הרמקולים Z 5500 איך הם?! ואם אפשר לענות על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת..

פורסם

יש לי את הZ-5500 עם ה X-Fi ואכן שומעים תענוג, אין כמעט מערכות בתקציב הזה שיתנו לך תמורה כזאת

מערכת לקולנוע ביתי מופרקת תעלה הרבה יותר עם כל הרכיבים מסביב , ה Z-5500 זה All in one וניתן לחבר אותו לכל דבר

יש לה עוצמה מטורפת בלי ירידה באיכות , ועד היום אני מתפלא כל פעם מחדש מאפקטים שונים

יש הבדל בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי... הדיגיטלי הרבה יותר איכותי וללא הפרעות מיותרות ...

בקשר לX-Fi מלבד זה שהוא איכותי ומתאים למשחקים מה שטוב בו הוא המגוון הרחב של ההגדרות שניתן לשנות בו בניגוד לכרטיסים נמוכים יותר

כדאי מאוד שתביא אותה מחו"ל אם כי עקב המשקל המטורף שלה והגודל (תמונות הסטודיו לא ממחישות פרור מהמסיביות שלה) זה דיי בעייתי

והאפשרות היחידה כמעט היא להביא אותה בעצמך או לסנג'ר מישהו מאוד קרוב

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200604241926564574

פורסם

לגבי ה Z5500 אמרתי לך שהם סוף הדרך.. ואתה לא יכול למצוא מערכת באותה מחיר בכזאת איכות, אז שורה תחתונה אם אתה הולך על 5.1 תקנה אותם.

לגבי הכרטיס קול אם אתה מתכוון לשמוע רק מוזיקה זה לא כזה משנה.. אבל במשחקים יש הבדל עצום וכפי שאתה יודע ה X-FI החדש תומך בהרבה טכנולוגיות שהמשחקים החדשים משתמשים, בהם ה 24bit-Crystalizer וה EAX 5.0 HD שתורמים בצורה ענקית לאיכות הצלילי וחווית ההאזנה ולא לשכוח את התמיכה ב 128 קולות שהכרטיס מציע גם.

אם יש לך את הכסף.. לכך על זה (רמקולים+ X-FI)

לי אישית יש x-fi elite pro ורמקולים gigaworks 7.1 והם שווים כל שקל ..

בהצלחה.

פורסם

זאת בדיוק ההתלבטות שלי :o אני גם כמעט סגור על הרמקולים האלה + אני חושב גם לקנות את ה- X-FI אקסטרים מיזיוק

יש לי עכשיו שאלה איך בדיוק ניראה החיבור הדיגיטלי את הרמקולים האלה?

הם יכולים להתחבר ביצאה אופטית?

מה עדיף יציאה אופטית או דיגיטלית?

אהה ועוד משהו הרמקולים האלה לא עולים 3000 כבר מזמן לא הם עולים 2250 בנועה מחשבים ניראה לי ממש משתלם

פורסם

חיבור דיגיטלי זה הRCA אם אני לא טועה והאופטי זה האופטי...

זה הRCA

http://www.amabilidade2002.com/ac18.gif

וזה האופטי שיש בלוגיטק (הימני מבינהם)

http://oneapiprod.synnex.com/image_technote/I65143176.jpg

עדיף בכל דבר יציאה/כניסה אופטית

נכון, עכשיו שהמחיר שלהם ירד זה אפילו עוד יותר משתלם, אני קניתי אותם ב600 שקל בערך יותר יקר ואני עדיין חושב שקיבלתי תמורה מאוד טובה למחיר שלהם

אני פשוט אנטי קרייטיב בכל מה שקשור לרמקולים שלהם, זה נשמע לי כאילו לכל הרמקולים שלהם יש את אותו צליל שאומר "זה של קרייטיב" :smile1:

פורסם

elite pro ו gigaworks s750 זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לגיימר

לי יש מיני

inspire t7900 ו x-fi xtreme music

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני יקנה את הZ5500 והX-FI תודה על כל העזרה=]] :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים