פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים משום מה הייתי תמיד בטוח שזה המספר שמופיע לי אם לוחצים על "המחשב שלי" ועושים "PROPERTIES". אז זהו שלא . . . מוזר, אבל איני יודע כיצד לבדוק עם איזה קוד התקינו לי פעם את ה WINDOWS :s05: תודה חברים.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר 1. תודה.אתה רוצה להגיד לי שאין דרך אחרת מתוך ה WINDOWS אולי בREGISTRY לבדוק את הקוד של עצמך?!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם אתה רוצה תכתוב לי בפרטי מה האימייל שלך ואני ישלך לך קובץ שבעיקרון מיועד לשינוי סיריאל אבל הוא גם מציג
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר לא מצאתי את זה בתוכנה גבר.אולי תעזור לי עם איזה SCREENSHOT?הוא כותב לי ב OPERATING SYSTEM את הגירסה אבל לא מצאתי את מיקום הקוד . . .שוב, תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים תפתח את תוכנת האוורסט תלחץ על SUMMARY מימין תראה רשימה ארוכה של כל מה שיש לך על המחשב תרד למטה מול DMI SYSTEM UUID היה מספר הקוד של מערכת ההפעלה שלך !
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הינה תוכנה קטנה מאודשעושה את זהwww.idithron.co.il/idan/xpcdkey.exeתוריד ותפתח אותההיא תראה לך את ה-cd key שלך
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר תפתח את תוכנת האוורסט תלחץ על SUMMARY מימין תראה רשימה ארוכה של כל מה שיש לך על המחשב תרד למטה מול DMI SYSTEM UUID היה מספר הקוד של מערכת ההפעלה שלך !מה פתאום?! זה ממש לא הקוד ! זה מה שאני רואה:Field ValueUniversal Unique ID 8048A109-5F1DD711-8A100011-D88A7420הינה תוכנה קטנה מאודשעושה את זהwww.idithron.co.il/idan/xpcdkey.exeתוריד ותפתח אותההיא תראה לך את ה-cd key שלךR E S P E C T ! ! ! זה עבד מהשנייה הראשונה. תודה רבה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים למה trend micro מזהה את זה כוירוס ? www.idithron.co.il/idan/xpcdkey.exe....
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים למה trend micro מזהה את זה כוירוס ? www.idithron.co.il/idan/xpcdkey.exe....זה קובץ שאני העלתיעל שרת פרטי שלי (בעלות )ואני יכול להבטיח לך שזה לא וירוסוגם ה-KIS 6 לא מזהה את זה כוירוסואפילו הרצתי על זה בדיקה והוא לא סימן את זה כוירוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.