פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים שלוםיש ברשותי מקלדת זולה מסוג quantum kwd-840יש במקלדת כפתור של כיבוי המחשב וברצוני לבטל אותוהתקנתי את הdriver של המקלדת ואין אפשרות לבטל את זה משם.יש דרך לבטל את הכפתור דרך הregistry או מהbios?או כל דרך אחרת?תודה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים עכבר ימני על הדסקטופ , מאפיינים ,שומר מסך , צריכת חשמלושם תשנה את הפעולה של כפתור הכיבוי
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים סוג המקלדת הספציפית שציינת לא מוכר לי ,אך ממה שידוע לי מנסיון אישי ,אם לא היית מתקין את הדריבר של המקלדת אז הכפתורים האלה שלרוב נמצאים בחלק העליון של המקלדת לא היו פעילים ,לכן אני מציע לך פשוט להסיר את הדריבר של המקלדת.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם אתה לא מפחד על המקלדת וזה ממש מעצבן אותך תקח פלייר ותוציא את הכפתור, לחתוך את ה"שורש" שלו ותחזיר, ככה אני עשיתי אצלי.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לפי דעתי אם הדריבר מותקן אז ניתן לתכנת את הכפתור הספציפי ,כלומר ניתן לגרום לכך שבלחיצה על הכפתור תתבצע פעולה כל שהיא ,כיצד עושים זאת זה קצת מסובך לי להסביר ,אני במקומך לוקח את המקלדת ומחליף אותה עם חבר שאין לו בעיה עם הכפתור הזה או פשוט קונה מקלדת חדשה כיום מקלדת בסיסית ניתן להשיג ב- 35 ש"ח ,לשיקולך.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים כשעיצבן אותי כפתור insert במקלדת שברתי אותו. באמת מאוד בוגר מצידך מזל שלא כל המחשב עיצבן אותך
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אתה יכול להשתמש בכל תוכנת מיפוי מקשים, כמו SharpKeys לדוגמא, בשביל לשנות תפקיד כל מקש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.