עבור לתוכן

מסכים כחולים... כל פעם הודעה אחרת

Featured Replies

פורסם

הופה עכשיו אתה מתחיל לדבר זה בעיה בקבציי מערכת שלך הווינדוס שלך פגום תפרמט או שתעשה תאימות מערכת דרך הדיסק שלך או משהו...

פורסם
  • מחבר

זו הייתה ההשערה שלי .....

וזה מעצבן.. כי זה מחשב חדש ווינדוז חדש שהתקנתי..... לא ממש ברור איך הצלחתי לדפוק את קבצי המערכת תוך שבוע וחצי-שבועיים.... כישרון אני

פורסם

:s07::kopfpatsch::pissed::bash:

עשית בכלל מה שאמרתי לך?!?!

אתה לא יכול לדפוק את הקבצי מערכת ככה סתם!!! ובטח שאם לא עשית כלום אז ברור שלא "דפקת את קבצי המערכת"

תעשה מה שהצעתי לך כי זה מה שקבצי הדאמפ שלך אומרים, ודרך אגב אם אתה רואה בד"כ שההודעות באות בגלל הכרטיס מסך ופיתאום קיבלת הודעה אחרת זה לא אומר שאין להם קשר אחד עם השני

אל תפרמט כי זה סתם בזבוז של זמן מיותר, וגם אחרי שתפרמט ותעשה את ההתקנו של אחרי הפורמט כמו שעשית בפעם שעברה ולא תקשיב לי אתה תצטרך לפרמט כל שבוע וככה תמצא לעצמך תעסוקה חדשה

הופה עכשיו אתה מתחיל לדבר זה בעיה בקבציי מערכת שלך הווינדוס שלך פגום תפרמט או שתעשה תאימות מערכת דרך הדיסק שלך או משהו...

:bash::s07:

פורסם

חחחחח כנראה אתה מוריד המון המון דברים וכל זה... תדע לטפל במחשב.....תעשה עדכונים איחוי דיסק סריקת וירוסים ספייוואר תאימות מערכת וכל זה וזהו....

פורסם

חכה רגע אני חייב שתסביר לי מה זה לעזאזל "תאימות מערכת"? כי זה נשמע כמו משהו שמוכר בחנות מחשבים אומר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר לפני כמה ימים להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך... זה לא עזר בגרוש...

היו לי גם הודעות לגבי קבצים של ATI אבל גם הודעות אחרות.... הודעות של ATI דווקא נפסקו...

פורסם

אוקיי אז בעיה אחת פתרנו...

דבר שני

תבדוק אצלך את הקובץ watchdog.sys ותיראה לאיזו תוכנה הוא שייך כי הוא גם גורם לבעיות האלה

פורסם

תעשה מה שהוא אומר לך אחי אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

על פי גוגל זה אחד מקבצי המערכת הרגילים של וינדוז

פורסם

הממ... כן בעצם אתה צודק כניראה שהעתקתי שורה לא נכונה

אני ינתח בשבילך יותק לעומק את הנושא הזה אני חייב לרוץ עכשיו

פורסם

אני מקפיץ את ההודעה כי עדיין יש לי את הבעיה הזו...

הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תורחק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים