עבור לתוכן

לוח אם לקונרו ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... :yelclap:

איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה :xyxthumbs:

ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם :) ....

שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin

פורסם

http://ksp.co.il/main.php?uin=3483

לא שיא האיכות אבל יש בו בדיוק מה שרצית..

אכן

לגבי הספק - הוא על הפנים

פורסם
  • מחבר

תודה כבר חשבתי שאני נאלץ לקנות גם כרטיס מסך , לגבי הספק ... איזה אתם ממליצים ?

אפשר לדעת למה לא שיא האיכות ? אני לא דורש לעשות OC או משהו ( לעומת הלוח האם ) ... ולמה הוא כל כך זול לעומת אחרים ?

ואיזה גוף קירור מומלץ בסביבות ה 250 שח ? תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

הצ'יפסט שלו הוא של חברת Via (שזה אומר מבטים מוזרים של חברים שלך, למרות שהצ'יפסט עצמו מאוד מוצלח)

הלוח של חברת ASRock (כנ"ל, בסגנון "מאיפה הבאת את הזבל הטיוואני הזה?") למרות שהיא חברה-בת של Asus (טיוואני, לא זבל)

שתי הסיבות הנ"ל גוררות לוח מאוד זול עם ביצועים טובים ויכולות OC מחפירות

בסה"כ זה לוח זול שנותן אופציה לקונרו בזול, אבל בלי לנצל יכולות OC של קונרו

פורסם
  • מחבר

חחח אני לא בגיל של לחשוב מה חברים יחשבו על המחשב ... בכל מקרה תודה הבנתי והוא מתאים ,

שאלה שניה היא איזה קירור עדיף ? כבר הזמנתי מארז עם מאורר 120 מקדימה ואחד מאחורה ... עכשיו רק חסר קירור למעבד + מאורר

וגם חסר לי ספק כוח ;D .... אמרתם שה SPIRE לא טוב אז איזה טוב ? שוב תודה

פורסם

ספק טוב בזול זה FSP...

קירור למעבד, באיזה תקציב?

פורסם

אכן

לגבי הספק - הוא על הפנים

מנפצים פה סטיגמות :)

http://www.ocia.net/reviews/spirepsu/page1.shtml

BLAZE הביא את זה בגיימר.. מסתבר שהם די איכותיים..

פורסם

ציטות מהביקורת

Supports Intel Pentium 4 & 5

זה רק מראה עד כמה הביקורת הזאת אמינה.

פורסם

בכל מקרה זה ספק 600W ב400 שקל, ולא ג'נרי..

ככה שזה עדיין מאוד משתלם, וחוץ מזה, אתה לא הבאת מבחנים שמראים שהSPIRE נופל מספקים אחרים כמו HEC וFSP..

פורסם

ככה שזה עדיין מאוד משתלם, וחוץ מזה, אתה לא הבאת מבחנים שמראים שהSPIRE נופל מספקים אחרים כמו HEC וFSP..

פורסם
  • מחבר

המממ .... 700 שח בשביל ספק זה קצת overkill בשבילי ... יש משהו הגיוני בסביבות ה 350 שח ?

לגבי הקירור למעבד בסביבות 250 שח :yelclap:

פורסם
  • מחבר

המממ ... זה 700 שקל לא 400 .... יש משהו יותר זול ? כמו 350 בשביל ספק ו 250 בשביל קירור ? :yelclap:

פורסם

המממ ... זה 700 שקל לא 400 .... יש משהו יותר זול ? כמו 350 בשביל ספק ו 250 בשביל קירור ? :yelclap:

390

יש שם שני ספקי 600..

פורסם

ה-400W של SPIRE לא איכותי, מספק 15A ל-12V, מחירו 190 ש"ח.

לעומת זאת, ה-500W של SPIRE לדעתי איכותי, מספק 20A ל-12V, מחירו 290 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים