פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כותר נוסף בסדרת Call of Duty לא רשום שום דבר על משחק מודרני , וגם לא רשום שזה יצא למחשב
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תגיד מה אתה באמת דפוק?אמרתי שיצא עוד משחק בלי קשר למודרני עוד שנה.עדיין אין פרטים אבל AT הכריזה ויכול להיות שזה ייצא למחשב ואם לא אז לא
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים חח Incomplete מאז שהצטרפת ספרתי אולי 5 ריבים שאתה היית שותף מרכזי להםוסביר להניח שהמשחק יצא גם למחשב , חבל על השוק אם הוא לא יצא
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים נכון ואני מקווה שכןAT פשוט תפסיד רווחים מזה שהם לא יוציאו את המשחקים שלהם ל PCמה שכן הם הבטיחו גרסה למחשב זה יכול להיות אחד מהמשחקים הבאים בסדרה
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תצא גרסה מיוחדת של המשחק בשביל המחשב אבל לפי הבנתי היא לא תיקרא COD 3 ומאיפה הבאת את זה??!? סתם בא לך להגיד משו ?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים ומאיפה הבאת את זה??!? סתם בא לך להגיד משו ? אתה לא לומד הא? כל פעם אותה פאשלה
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אולי אתה לא שם לב אבל אתה ממשיך ומחמם..מספיק עם זה כברתחזרו לנושא ומספיק להוריד את הרמה של הפורום
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אולי אתה לא שם לב אבל אתה ממשיך ומחמם.. מספיק עם זה כבר תחזרו לנושא ומספיק להוריד את הרמה של הפורום את מה אני מחמם ??באמא שלי יש לכם בעיות, שאלתייייייייייי אותך מאיפה הבאת את זה שיצא משחק חדש של cod רק למחשב??? אתה אומר מילים ריקות וכשאני אומר לך שתביא הוכחה אתה אומר שאני מדרדר ת'פורום איזה טימטום!!! זה כמו שאני יגיד יוצא משחק flat out3 רק למחשב ולא יביא מקור ולא כתבה ולא כלום ואז כשיבקשו מימני אני יגיד "מספיק להוריד את הרמה של הפורום "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.