פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז.האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים להבא - תשתמש בכפתור העריכה במקום לפרסם שתי תגובות אחת אחרי השנייה.תלוי מה מהירות החיבור ואם אתה באמת צריך פס רחב.על זה אנחנו לא יכולים לענות לך.
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אני לא יכול להתחבר לכבלים וגם לא לADSLאין דבר כזה אי אפשר להתחבר לכבלים, (אלא אם אתה גם במדבר)
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים אני לא יכול להתחבר לכבלים וגם לא לADSLאין דבר כזה אי אפשר להתחבר לכבלים, (אלא אם אתה גם במדבר)יש, הוא לא המקרה הראשון שאני שומע עליו
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אני גר קרוב לפתח תקווה ואני לא יכול להתחבר לADSL וגם לא לכבלים.גם אני חשבתי על אינטרנט לוויני אבל זה לא נראה בר ביצוע.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים יש מקרים שאין באיזור תשתית שאפשר להעביר בה אינטנרט..... נכון, יש די הרבה מקומות שאין תשתית לאינטרנט "מהיר", לא ADSL ולא בכבלים...
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים ??? ???עד עכשיו יש אנשים שלא יכולים לקלוט טלויזיה בכבלים, בישובי הפריפריה, ואתם מדברים על אינטרנט מהיר בכל הארץ?אינטרנט בלויין אין דרך YES וגם לא יהיה בקרוב.הפתרון ה"מהיר" היחידי בשבילך זה פרוייקט הבניינים החכמים של GCOM, מה שגם לא משתלם.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים הבעיה הכי גדולה זה אפסטרים. אתה לא יכול לשדר ללויין (טכנית אפשר, אבל זה פשוט לא משתלם למשתמש הביתי, זה מעמיס על הלווין, והמשדר יקר נורא) אתה חייב אפלואוד דרך קו טלפון = יקר ואיטי. יש מבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.