עבור לתוכן

מתלבט בין Macbook לבין לפטופ רגיל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים.

כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר.

אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות?

אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יהווה גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp.

אשמח לשמוע דעות.

פורסם

1. קודם כל תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך מחשב נייד כי אם לא זה באמת בזבוז של כסף ואתה תרגיש עם עצמך חרא שבזבזת כלכך הרבה כסף על משהו שאתה לא באמת צריך

2. לא קונים מאק בשביל להתקין עליו וינדוס

3. עבדת פעם עם מאק? אם לא אני ממליץ לך ללכת לעבוד על אחד איזה חצי שעה בחנות שמוכרת מאקים כי זאת חוייה מאוד שונה מוינדוס ובכלל לא בטוח שזה מתאים לך

4. קח בחשבון שאתה צריך להוסיף זכרון למחשב בשביל לעבוד בצורה נורמלית עם OS X

פורסם
  • מחבר

בנוגע למחשב הנייד, כן, תמיד רציתי אחד כזה שיוכל להיות נייד בבית ומחוצה לו.

בנוגע למאק, מעולם לא השתמשתי באחד כזה.

וכן, בגלל זה אני שואל, אני מעוניין לקנות את המאקבוק שיתפקד בעיקר כ-PC .

אני קונה מחו"ל לכן המחיר זול בהרבה ומשנה את פניה של ההחלטה.

פורסם

בנוגע למחשב הנייד, כן, תמיד רציתי אחד כזה שיוכל להיות נייד בבית ומחוצה לו.

בנוגע למאק, מעולם לא השתמשתי באחד כזה.

וכן, בגלל זה אני שואל, אני מעוניין לקנות את המאקבוק שיתפקד בעיקר כ-PC .

אני קונה מחו"ל לכן המחיר זול בהרבה ומשנה את פניה של ההחלטה.

אפשר להגיד שאני במצב מאוד דומה לשלך, הנייד שלי הוא מאק והנייח הוא PC

לדברים שמשתמשים בהם בנייד, מאק לוקח... מוזיקה, סרטים, מסרים מידיים- מאוד נוח עם מאק, גם יש גרסאת אופיס מעולה.

במקרה שאתה רוצה להתקין תוכנה (מנסיוני 70% מהתוכנות של תואר ראשון עובדות על מאק) שאין לה גרסאת מאק, אז תעבור לXP, במקרים אחרים, זה בזבוז של הנוחות הפשטות והיעילות של OSX.

בנוסף זה סטייל מטורף להסתובב עם מאק- שיקול חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים