עבור לתוכן

מתגייס מחר מה כדי להביא איתי?

Featured Replies

פורסם

תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש

פורסם
m16-xm.jpg
פורסם
  • מחבר

קצת בעיה להשיג אחד כזה

פורסם

רשום לך בצו גיוס דברים מומלצים להביא.לאן אתה מתגייס?

פורסם
  • מחבר

תותחנים

נשלח טילים על כל הלבנונים הקרציות האלה

פורסם

עד שתיגמר הטירונות שלך + אימון מתקדם, המלחמה עם לבנון תסתיים ואתה תעבור לטחון מחסומים וקווים בשטחי הרשות הפלשתינאית כמו שהתותחנים עשו עד היום.

פורסם

והעיקר שאתה תמיד מחייך...

פורסם
  • מחבר

בצוו לא רשום מה צריך להביא רשום מה מקבלים

פורסם

והעיקר שאתה תמיד מחייך...

אני מחייך כי הייתי מיועד לתותחנים ולמזלי לא הגעתי לשם. חבר שלי לעומת זאת היה תותחן ועכשיו הוא מעודד את כל מי שהוא פוגש לא להתגייס... :hat: אם בכל זאת אתם רוצים להגיע למשהו טוב בתותחנים אז תנסו להגיע למורן/מיתר או איך שקוראים ליחידות המובחרות של תותחנים. ואם לא התקבלתם לשם אז תלכו ל-MLRS. הכי חשוב לא להיות דחפ"ז.

פורסם
  • מחבר

ואם אין לי חשבון בנק מה קורה אז?

פורסם

תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש

- נייר טואלט- הרבה.

- משהו להחביא בו את נייר הטואלט.

- תחתונים+ גרבי צבא (נוחות... שלא יתנפחו לך הרגליים המנעליים הצבאיות...) לשבועיים

- מומלץ לקנות מישחה לריכוך עור (היא מיועדת לאוכפים- של סוסים, במקור, אבל זה יעבוד גם על הנעלים) כדי לרכך את הנעליים- אפשר להשיג את זה בחנויות שמתעסקות עים עורות ואצל סנדלרים...

- אטמי אוזניים, ואני ממליץ על שני זוגות לפחות, כי אחרי שבוע מטווחים הם יראו כל כך מגעילים, שלהכניס אותם לאוזניים זה יהייה הדבר האחרון שתרצה לעשות... אגב, אני ממליץ על אטמי ספוג, מועכים אותם, מכניסים לאוזן והם מתרחבים- גם מחזיקים טוב (אם מכניסים אותם נכון) וגם משתיקים רעש טוב יותר מאטמי הפלסטיק...

- רצוי שתביא איתך גם איזה 2 מטר חוט שיפצור בעובי בינוני... אמור לעלות איזה 4 ש"ח למטר... לפעמים צריך לשפצר משהו ותוכל לחכות שבוע עד שהמפקד יביא לך חוט... באסה

- אולר או סכין יפנית (רצוי אולר)

- מצית (גם אם אתה לא מעשן... זה בשביל החוט שיפצור בעיקר...)

- אם נשאר מקום, תביא עוד נייר טואלט

המלצה ליציאה הראשונה שלך: קח את המכנסיים הצבאיות לתופרת ותבקש ממנה שתתפור לך גומיות בצקה המכנס... אתה לא תאמין כמה זמן זה יחסוך לך... רק תוודא שהמכנס ארוך מספיק כדי שיהייה אפשר לקפל אותו (שהגומי שבקצה יהייה מקופל כלפי מעלה ופנימה כדי שלא יראו את הגומי... לא שזה לא חוקי, פשוט יותר נוח ככה...)

פורסם

מה הכוונה חוט שיפצור? מה זה ומה זה נועד?

פורסם
  • מחבר

חברה אם אין חשבון בנק מה קורה?

שמעתי שהם פותחים לי אחד אבל לא ראיתי את זה מוזכר באחד המקום

פורסם

אז יכולים להעביר לחשבון בנק של אחד ההורים שלך.

בכל מקרה,תפתח חשבון בהקדם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים