פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שלום לחברי הפורוםיש לי כרגע רשת כזו בבית:מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+)סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים.באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...)ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד)אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית.מה אתם מציעים לי לעשות?לפי מה שאני יודע אני יכול :1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?)2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בניידאשמח לתשובות והצעות!(עריכה:הוספתי דגם של המודם)
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לקנות נתב אלחוטי, ולחבר אליו את המודם ואת כל המחשבים ישירות (רובם ככולם מגיעים עם סווית מובנה של 4 פורטים).
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר אוקיי, במקרה כזה - איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את אופציית הנתב? הנתב היעודי יקח שליטה (כלומר ידע להתחבר לבד וכו')? איזה נתב מומלץ? מה הייתם אומרים על הדגמים הבאים:?EDIMAX BR-6204WG?3COM Wireless 11g+D-Link Router DI-524
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים גם הנתב הזה טוב ואף מעולה לADSL:http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGR614&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0חיפוש קצר בזאפ ותמצא ביותר זול...
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים ההמלצה הרווחת כאן היא הLINKSYS WRT54GL. אז אני לא אחרוג ממנה בכל מקרה, אתה תצטרך להגדיר את המודם בחזרה כמודם בלבד, ולהגדיר את הנתב שתקנה שיתחבר לאינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.