עבור לתוכן

דחוף עזרה בקשר ל g5

Featured Replies

פורסם

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5

אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים ..

כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem

בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי

פורסם
  • מחבר

אחי התקנתי את זה אבל זה לא כמו שראיתי פה לאנשים יעני זה שונה כזה . אין שמה להחליף dpi וגם הכפתור בצד לא מגיב לי

בבקשה מישהו שקנה את הגירסה oem או יודע על זה משהו שיסביר לי קצת

כאילו איך אני מחליף dpi ואם יש דרייבר או תוכנה אחרת ממה שהבאת לי

פורסם

אתה מתכוון DPI מותאם אישית?

אתה נכנס בזה ובצד שמאל בוחר את הסמל שנראה כמו חלק של שחמט ואז לוחץ על advanced game settings משהו כזה ואז שם אתה יכול לעשות לעצמך רמות שונות של DPI ואחר כך להעביר ביניהן בעזרת ה+ ו - שמתחת לגלגלת

פורסם
  • מחבר

אהה סליחה אחי מצאתי את זה כאילו מה שהבאת זה כן טוב פשוט לא הסתכלתי טוב אחי אז סליחה .. אבל מישהו מוכן להביא לי הסבר איך אני משנה ואיך הכי טוב לקבוע את זה וובקשה אל תגידו לי שזה לפי העדפה אישית כי זה לא יעזור לי תסבירו לי איך לקבוע את ה די פיי שם ב 1 2 3 4 5 ואיך אני מחליף ביניהם וידע שזה התחלף

אהה וגם הכפתור בצד מה הוא צריך לעשות ?

פורסם

על העכבר בצד שמאל שלו ליד הכפתור של הback יש לך מסכון קטנצ'יק שמראה לך אייקון של איש ושם 3 קווים

אז לפי איזה קו אתה יודע מה קבעת

ואתה מעביר עם ה+ ו - שעל העכבר מתחת לגלגלת

פשוט תשאיר את הברירת מחדל של הdpi ותעשה שהתזוזה תיהיה לפי setpoint ולא לפי ההגדרות של ווינדוס

ואז תיהיה על הקו האמצעי שזה 800 DPI

ואז למשל שאתה במשחק והנשק הוא משהו כמו איזה רכב שהתזוזה שלו ממש איטית תלחץ + ל2000 ומתי שאתה רוצה לכוון איזה הדשוט מושלם תלחץ על כפתור של ה - ואחרי תלחץ שוב על + ותחזיר ל800 DPI לתזוזה רגילה

הכפתור בצד הוא mouse 4

הוא גם משמש בתור back בדפדפן אבל הוא יכול להיות יעיל במשחקים בתור כפתור לפעולה כל שהיא

פורסם
  • מחבר

מה זה אחי אבל לא משנה מה אני לוחץ + - זה עדיין לא משנה לי כלום איפה שהאיש הזה רץ למה זה בבקשה תעזרו לי עכבר חדש אני מתבאס חח

וגם מה שאמרתה back גם אני לוחץ על זה וזה לא עושה לי back באינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים