פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oemבקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר אחי התקנתי את זה אבל זה לא כמו שראיתי פה לאנשים יעני זה שונה כזה . אין שמה להחליף dpi וגם הכפתור בצד לא מגיב לי בבקשה מישהו שקנה את הגירסה oem או יודע על זה משהו שיסביר לי קצת כאילו איך אני מחליף dpi ואם יש דרייבר או תוכנה אחרת ממה שהבאת לי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אתה מתכוון DPI מותאם אישית?אתה נכנס בזה ובצד שמאל בוחר את הסמל שנראה כמו חלק של שחמט ואז לוחץ על advanced game settings משהו כזה ואז שם אתה יכול לעשות לעצמך רמות שונות של DPI ואחר כך להעביר ביניהן בעזרת ה+ ו - שמתחת לגלגלת
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר אהה סליחה אחי מצאתי את זה כאילו מה שהבאת זה כן טוב פשוט לא הסתכלתי טוב אחי אז סליחה .. אבל מישהו מוכן להביא לי הסבר איך אני משנה ואיך הכי טוב לקבוע את זה וובקשה אל תגידו לי שזה לפי העדפה אישית כי זה לא יעזור לי תסבירו לי איך לקבוע את ה די פיי שם ב 1 2 3 4 5 ואיך אני מחליף ביניהם וידע שזה התחלף אהה וגם הכפתור בצד מה הוא צריך לעשות ?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים על העכבר בצד שמאל שלו ליד הכפתור של הback יש לך מסכון קטנצ'יק שמראה לך אייקון של איש ושם 3 קוויםאז לפי איזה קו אתה יודע מה קבעתואתה מעביר עם ה+ ו - שעל העכבר מתחת לגלגלתפשוט תשאיר את הברירת מחדל של הdpi ותעשה שהתזוזה תיהיה לפי setpoint ולא לפי ההגדרות של ווינדוסואז תיהיה על הקו האמצעי שזה 800 DPIואז למשל שאתה במשחק והנשק הוא משהו כמו איזה רכב שהתזוזה שלו ממש איטית תלחץ + ל2000 ומתי שאתה רוצה לכוון איזה הדשוט מושלם תלחץ על כפתור של ה - ואחרי תלחץ שוב על + ותחזיר ל800 DPI לתזוזה רגילההכפתור בצד הוא mouse 4הוא גם משמש בתור back בדפדפן אבל הוא יכול להיות יעיל במשחקים בתור כפתור לפעולה כל שהיא
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר מה זה אחי אבל לא משנה מה אני לוחץ + - זה עדיין לא משנה לי כלום איפה שהאיש הזה רץ למה זה בבקשה תעזרו לי עכבר חדש אני מתבאס חח וגם מה שאמרתה back גם אני לוחץ על זה וזה לא עושה לי back באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.