עבור לתוכן

מחפש סטיק טוב למטוסים

Featured Replies

פורסם

דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי

תודה !!!

פורסם

AfterBurner II

פורסם
  • מחבר

או קיי ... של איזה חברה הוא , כמה הוא עולה בארץ (בערך...) תן כאלו פרטים בבקשה

פורסם

זה תלוי בתקציב

אם אתה בתקציב נמוך מאוד (100 ש"ח כמוני), קח saitek st-90. לקחתי אותו ואני לא מצטער לרגע :}

פורסם

אם יש כסף קח Saitek X52, חיישנים ללא מגע בRUS, מאוד מדוייק, המון כפתורים.

אם משהו זול - הצעה של FeedMe

פורסם
  • מחבר

כסף אין , את רובו אני מוציא על החומרה הפנימית ולא החיצונית (באנדל לעשות את חווית המשחק יותר קטלנית) אז אני אקח את מה שFEEDME אמר

פורסם

הוא גם נראה טוב! סתכל על תמונות שלו באינטרנט.... רק החיסרון היחיד שיש לו רק שלושה כפתורים

פורסם
  • מחבר

אחד להחליף בין פצצות ש"כ (שימוש כללי) לבין טיליי אוויר-אוויר , אחד למנוע (האצה בד"כ) ואחד לפתיחת חופה , מה עם הדק? (מטוס f-15 סטנדרתי מכיל תותח m-61 vulcan בעל שישה קנים , יהייה מבאס לא להשתמש בהם כי אין לי הדק)

פורסם

תחפש תמונות אמרתי לך.

יש ציר Z לשליטה על המנועה, ושלושה כפתורים {אחד הדק} שניתנים לתכנות מחדש

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ומצאתי תמונות אבל לא רואים בהן את החלק שבו אמור להיות ההדק , אני סומך עלייך פה, שמו של הדגם saitek st-90 , טוב , אז לקחתי אותו

פורסם

באמת ג'ויסטיק משובח , לא תמצא יותר טוב בתקציב הזה .

יש סימולטורים חדשים ומומלצים ?

במה אתם משחקים ?

פורסם

[ltr]aaaahh, why israelis only buy crap?!

quality isn't a bad thing, you know. and being broke isn't an excuse to buying shit.

btw, mor (mortzking) has an old (gameport) MS sidewinder FF joystick he's trying to sell PM him about it.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

mmm... first , theres might be a good reasson why hes selling it (it got too old and maybe started having technical difficulty's) and mainly , never buy used toys !!! another thing , that stick isnt shit , it sounds really good , u know trigger and all of that

באמת ג'ויסטיק משובח , לא תמצא יותר טוב בתקציב הזה .

יש סימולטורים חדשים ומומלצים ?

במה אתם משחקים ?

אני רוצה לשחק במחשב החדש בBATTLE FIELD 2 , תענוג של משחק , אפילו על הענתיקה שיש לי עכשיו , והרבה מפילים אותי בקרבות אוויר אוויר , ואחריי זה אומרים לי שאני טייס מעולה , ואז אני שואל איך הם כל כך טובים בקרבות אוויר והם עונים שיש להם סטיק , אז אני רוצה אחד גם לקרוע אותם

פורסם
  • מחבר

נחמד... לוגיטק הם מותג מעולה , ובכלל סידרת הווינגמן שלהם קורעת שחקים :lol: , מה השאר אומרים ? מי יותר טוב ? הsaitek st-90 או logitek wingman attack 3 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים