פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום,איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון?אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה....אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אתה לא מרוצה מהשירות שאקטקום נותנת?בכל מקרה, אין חברה "הכי טובה" כולם אותו חרא, תברר מחירים ואז תחליט.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר לא הייתי בחברה אחרת אז קשה לי להשוות אם אני מרוצה או לא....אני חושב לעבור לבזק בלי התחייבות, לראות חודש אחד איך זה ואם אני ארגיש שמשהו לא בסדר אני אחזור לאקטקום...
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים מחבר השירות לקוחות לא מעניין אותי כל כך... אני משתמש בו רק כשאין לי אינטרנט למשך יותר מכמה דקות.... דבר שקורה איזה פעם בחודשיים שלוש
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים w0w חיבור קבוע בחינם היום כל הספקים אותו דבר בערך , אם לא אכפת לך מפינגים לחו"ל ודברים כאלה אז תלך למי שהכי זול
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אם אתה רוצה להישאר עם האימייל שלך תישאר עם הספקית הנוכחית. אחרת, תיקח את זו עם המחיר הנמוך ביותר.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חוקי הפורום6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.בפעם הבאה כל משתתף בת'ראד שכזה יקבל אזהרה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.