עבור לתוכן

מחפש GAMEPAD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם.

יש למישהוא הצעות ?

נ.ב.

אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE

תודה רבה רבה

פורסם
  • מחבר

אין איש שיכול לעזור??

פורסם

לי יש את

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2487

כבר הרבה זמן ואני ממש מרוצה ממנו! :xyxthumbs:

אם אתה רוצה לחסוך קצת ולוותר על הרטט (מעט מאוד משחקים תומכים ברטט...) לך על:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2484

בכל מקרה יש אותם במחירים טובים יותר בזאפ...

פורסם

גם לי יש את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2487 אבל קניתי אותו ב-180 ש"ח בבאג (בחנות בירושלים, לא דרך האינטרנט. יכול להיות שהיה מבצע או משהו).

ד"א, אחלה פד, ממש מרוצה ממנו.

פורסם

אני קניתי אותו דרך זאפ ב220 אני חושב... זה היה לפני איזה שנה וחצי, שנתיים...

פורסם

^^^

אני קניתי אותו לפני חודש.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם! ידעתי שלא תאכזבו...

אך רק עוד שאלה אחת...מאחר ואני לא ממש בתחום, האם משחקים כמו NBA LIVE וכו' תומכים בידית האנלוגית ?

כמו בפלייסטיישן לדוג'

ועוד שאלה מוזרה במקצת....אם יש לי גויסטיק של פלייסטישן, יש דרך מסויימת לחבר אותו למחשב!?!?!??!?

פורסם

עדיין לא נתקלתי במשחק שלא תמך (אפילו משחקי אמולטור) כל משחק שאתה יכול להגדיר בו לחצנים אתה יכול גם להגדיר את הפאד...

אממ יש גיימפאדים מסויימים שתומכים גם בפלייסטישן וגם במחשב אבל אני בספק אם זה מה שיש לך... (אני גם לא זוכר איזה דגמים אלו :-X)

פורסם

תריץ חיפוש בזאפ, אני בטוח שתמצא את הפאד הזה יותר זול מנעה מחשבים..

או שתלך לחנות מחשבים ליד הבית שלך, ותברר אם הם יכולים להזמין לך את זה.

חבל, אם משהו לא יהיה תקין בפאד הזה, אז יקח שבועות אם בכלל עד שיעזרו לך!

פורסם

בטח, יש מכשירים שאיתם אפשר לחבר את השלט של הסוני למחשב, אבל תבדוק שהם לא מבטלים את הרטט.

למרות שאני לא מציע לך לעשות אתזהכי השלטים המקוריים של SONY ( ושל אחרים באותו מבנה ) ממש ממש לא נוחים!

מניסיון, אם אתה רוצה שלט למשחקי ספורט בלבד אז הכי טוב שתקנה מחו"ל ב-200 שקל את השלט החוטי של XBOX360, יש לו חיבור למחשב, החיסרון שלו הוא שאין לו רטט למחשב :-\ והלחצנים האחוריים התחתונים ( שבשלט של סוני נקראים R2 ו- L2 ), אז במשחקים מסוימים ובד"כ במשחקי ספורט אז המשחב לא רואה אותם כלחצנים רגילים והוא נותן להם תפקיד אוטומטי שאת לא יכול לשנות ולא יכול לתת לשום מקש אחר, משהו כמו של האנאלוג הימני, וזה ממש נוח ב-NBA, כי בלחצנים האלה אתה עושה תרגילים, ולדוגמא המקש הימני אז הוא עושה תרגילים לצד ימין, ובמקש השמאלי אז הוא עושה תרגילים לצד שמאל, אולי אני לא כלכך מובן, אבל מניסיון זה השלט המושלם ל-NBA, ובמשחק מונדיאל שיש לי אז הוא קורא את זה כריצה אני חושב או משהו כזה אולם ב-PES5 הוא קורא את זה כלחצנים רגילים שאתה יכול לעשות בהם מה שבא לך.

אם אתה רוצה את השלט גם בשביל לשחק במשחקי חרבות גוף שלישי כאלה, אז יש לך את החיסרון של חוסר ברטט, ושוב במשחקים מסוימים אז זה לא קורא טוב את הלחצנים האלה ואז חסרים לך 2 כפתורים, אבל אפשר להסתדר בלעדיהם מצוין וזה לא בכל המשחקים, לדוגמא ב-POP אז זה קרא את הלחצנים כלחצנים רגילים.

יתרון נוסף וענק לשלט הזה הוא המבנה שלו, הוא פשוט מתאים ליד כמו כפפה וכאילו היד שלך יכולה לישון על השלט, והוא לא קטן כמו השלט של סוני והוא מתאים לאצבעות ולהכול, כי בשלט של הסוני זה לא נוח לשים את היד, וגם הוא עשוי מחומר נוח מאוד שכמעט ולא מזיעים איתו.

ועוד יתרון שהוא אולי הכי טוב הוא שהאנאלוג השמאלי שלו ממקום איפה שהחצים, והחצים איפה שהאנאלוג, וזה הרבה נוח לשים את האגודל שלך איפה שהחצים נמצאים בשלט של הסוני, ולמען האמת משתמשים בחצים רק במשחקי מכות גוף 2 שאין כאלה למחשב, ולכן אני בטוח שתשתמש רק באנאלוג השמאלי והמיקום הגבוהה יותר הרבה יותר נוח!!!

אם השתכנעתה אז תזמין מכאן ב-200 שקל כולל משלוח לארץ ( מחיר מצוין, בארץ זה עולה 300 שקל )- http://www.play-asia.com

ובכלל, אם אתה מתכוון לקנות גיימפאדאחר אז אני מציע לך לקנות מחו"ל, כי זה הרבה יותר זול שם, ובמקום לקנות את השלט הרגיל של לוג'יטק לדוגמא שהציעו לך, תקנה ב-200 שקל את האל חוטי שהוא הרבה יותר טוב.

אני רק רוצה להוסיף עוד דבר, רק אחרי שתשחק בשלט של XBOX 360 אתה תבין עד כמה הוא נוח, הוא פשוט כמו כפפה וזה מדהים, ואני ממש שונא את השלט הקטן והלא נוח של סוני ושל רוב הגיימפאדים שיש, ולא תמצא שלט נוח יותר, שלא לדבר על המיקום המצוין של האנאלוג השמאלי- זה פשוט שיפור מבורך!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים