עבור לתוכן

האם Liberty 400 יחזיק X1900XT+AMD X2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שה-400W יתנהג בצורה דיי דומה, אז קצת מעל הספק של 300-320W תתחילו לאבד מהיעילות של הספק.

טוב, קודם כל תודה רבה על ההיענות, ובכלל זה אחד מהפורומים הכי טובים שנתקלתי בו ברשת, ולבטח הטוב ביותר בשפה העברית.

ובכל זאת, ובהמשך להערה של coolest, זה הפורום היחידי שמצאתי שממליץ במערכת בתצורה שלי "להסתפק" ב- Liberty 400; כל שאר עשרות הפורומים שהוציאו לי את העיניים ב- 48 השעות האחרונות מכוונים ל- Liberty 500 או ספקים אחרים במחירים גבוהים מדי בשבילי.

כשהשתמשתי במחשבון של extreme.outervision הגעתי ל- 405W וזה קצת מטריד:

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

האם מישהו מהממליצים אכן ראה מערכת כזאת עובדת ורצה חלק?

פורסם

מה כבר הרכבת שם?

אני הרכבתי מחשב עם core 2 E63200 באוברקלוק ל2400 MHZ על vcore בסטוק

וכרטיס קול והתקן USB ודיסק קשיח sata ו כרטיס רשת ו 1900xt יחיד

יצא לי 303W

פורסם

חוץ מזה כל המחשבונים האלה שם נותנים יותר מידי אוברהד לכל חלק, וכשמוסיפים את כולם יחד, מקבלים הספק שנראה דיי מגוחך, לא ההיתי סומך על המחשבונים האלה יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

Coolest - אם מותר לי לשאול, למה אתה בחרת ב- Liberty 500 למפרט שלך? לפי מה שאתה אומר, זה לבטח overkill עבורך.

לגבי הפרטים שהכנסתי במחשבון:

AMD Athlon64 X2 4200+

4 Sticks DDR SDRAM

ATI Radeon X1900XT

2 SATA HDD

1 DVD-ROM

1 DVD-RW

1 Floppy

PCI Network Card

1 Additional PCI Card

4 USB Devices

Fans: 1x80, 2x120

LED Fans: 1x80

עריכה:

טוב, עכשיו מצאתי מקור אמין שממנו ניתן ללמוד שה- Liberty 400 בהחלט יעמוד במשימה.

http://www.overclockers.com.au/wiki/Power_Supply_Unit

ככה שכנראה נשאר רק לראות אם למישהו יש כבר מפרט דומה. אז אם כן, אנא צא מהחושך ואל תחסוך בתיאורים :jump:

פורסם

נכון

לקחתי ספק שהוא אוברקיל כי באותו רגע רציתי משהו שיחזיק לי הרבה וישרת אותי לכמה שנים הבאות.

היה לי עד עכשיו איזשהו אנרמקס לא ברור שהגיע מספק כפול (משהו במקור לשרתים, מארז אחד, עם שני ספקים בפנים), שהופרד מבן זוגו והורכב שמארז של ספק רגיל.

ממה שהבנתי, הוא היה בסביבות ה 400-450W, אבל הוא היה עם רייל דיי עלוב של 15A על מסילת 12V, ועדיין החזיק את הXP-M המואץ שלי, וגם את הP4. למרות שהיה לו רייל דיי רציני על ה-5V של 40A.

אך בערך כמה חודשים לפני שהחלפתי אותו, חלה ירידה מאד מחרידה במתח וביציבות המתח של 12V, לאחר כמה בדיקות התברר שהלך שם איזה קבל.

החלפתי את הקבל והספק שוב החזיק בערך איזה חודש, עד שהוא ניהיה בלתי שמיש לגמריי כי כל עומס הכי קטן היה גורם לו לקרוס.

אז עשיתי קצת חקר שוק והגעתי למסקנה שהפעם אני לא מתקמצן. בהתחלה רציתי ללכת על הPOWERSTREAM 520W, אבל מחיר של 900 שקל נראה קצת מטורף, אז בסוף "התפשרתי" על הספק הזה.

כמובן שאני עושה OC לכל מחשב שלי, לכן זה חשוב שיהיה ספק עם אוברהד גדול.

פורסם
  • מחבר

נו, כנראה לא יזיק להקשיב לכל החבר'ה הטובים פה בפורום ::)

הנה פורום בו יש מישהו עם תצורה דומה למה שאני מחפש, שמשתמש בספק מסדרה "נמוכה" יותר של ENERMAX שטוען הכל רץ לו טוב:

http://www.sharkyforums.com/showthread.php?t=287969

נחכה כבר ליום ראשון, אבל אני חושב שאקנה בסוף את Liberty 400 מ- pandas וביתרה אקנה HD גדול יותר (כ"כ הרבה סדרות להוריד...)

תודה רבה על כל התשובות :yelclap:

ואם בכל זאת למישהו מפרט דומה - אנא ספר באיזה PSU משתמש, נראה שזה נושא שמעניין הרבה לאחרונה בפורומים (גם במפרטי מחשב), וטרם הוכרע סופית.

מדהים איך 250 ש"ח יכולים לשגע ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים