פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הקטע שאחרי שהילד נכנס להשתין ההורים שלו עוברים ליד הדלת של הבית ומחייכים לי.....
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ROFLOLהרגת אותי.DimaX, מספר העיגולים שעל המפתח שלך הינו הכמות המקסימלית? (5)לבקש את כל החורים (שזה אמור להיות 5, כן?) בעומק 9 - וזהו?כי אין לי כוח לקרוא את קובץ ה-pdfנכון. בדיוק כמו המפתח הכתום שלי...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים למי ששאל על מפתחות של רכב אז כן זה יעבוד בלי בעייה!את הרכב שלי אפשר לפרוץ ולהתניע בלי בעייה רק האימובילייזר מעקב (צריך לנתק אותו).אז כן אין מנעול עם מפתח שאי אפשר לפרוץ.(יש אבל את המפתחות עם הלייזר של מכוניות היוקרה שזה כבר סיפור אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בגלל זה עוברים למפתחות אלקטרונים, שגם אפשר לפרוץ אבל לוקח בין 20 ל30 דקות לעבור על כל הקודים. לעומת הדקה שתיים שלקח לו לפרוץ מכונית רגילה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים חחח טעות אתה נותן אבן בחלון ומתניע על חוטים ותוך 3 דקות גג אם אתה יודע מה אתה עושה אתה הרחק משם עם האוטו לא משנה איזה אוטו
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני חייב לציין שזה דיי מפחיד כל הסיפור הזה...נכון. בדיוק כמו המפתח הכתום שלי...נו כבר עשיתה ניסוי על איזו שהיא דלת ?
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני חייב לציין שזה דיי מפחיד כל הסיפור הזה... נו כבר עשיתה ניסוי על איזו שהיא דלת ? אמממ עדיין לא.. אין לי איפה לנסות... אני מחכה שאיזו משפחה(שכנים) תסע לאנשהו ואני אנסה.. (הייתי מנסה את זה פעם אחת באיזה 10 בבוקר כשכל השכנים עובדים אבל אני גם עובד עכשיו בבקרים.. )
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ואי תסבירו לי איך זה עובדאיך אני משיג מפתח כזה?הולך למשכפל מפתחות ואומר לו להשיג מפתח כמה שיותר מחודד או משהו?אני חייב לנסות את זה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אמממ עדיין לא.. אין לי איפה לנסות... אני מחכה שאיזו משפחה(שכנים) תסע לאנשהו ואני אנסה.. (הייתי מנסה את זה פעם אחת באיזה 10 בבוקר כשכל השכנים עובדים אבל אני גם עובד עכשיו בבקרים.. ) למה שלא תנסה את זה על הדלת שלך(דההה :) אני רוצה לדעת איך לפרוץ ת'דלת שלי במקרה שיקרה לי שוב. דלת טרוקה(לא נעולה) ממש לא בעייה לפרוץ. עשיתי את זה פעם בגיל 10 כשננעלתי מחוץ לבית. עשיתי את זה עם בקבוק קולה גדול(כן אתם שומעים נכון)
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים למי ששאל על מפתחות של רכב אז כן זה יעבוד בלי בעייה!את הרכב שלי אפשר לפרוץ ולהתניע בלי בעייה רק האימובילייזר מעקב (צריך לנתק אותו).אז כן אין מנעול עם מפתח שאי אפשר לפרוץ.(יש אבל את המפתחות עם הלייזר של מכוניות היוקרה שזה כבר סיפור אחר.בסקודות למשל אני יודע שהמפתח נראה כמו מסלוללדעתי אם תכרסם את המקסימום האפשרי המפתח לא יכנסלא יודע איך זה במכוניות אחרות
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים למה שלא תנסה את זה על הדלת שלך(דההה :) ^^^ יש סיכון בהריסת המנעול עצמו. טוב שיש שכנים לא בטוח שיש סיכון, אבל בכ"ז לא רוצה לקחת שום סיכון
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הוא שפך כל כמה דקות קצת קולה על הדלתבסופו של דבר הדלת נמסה והוא נכנס דרך החור שנוצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.