עבור לתוכן

נעלתם ? חשבתם שרק המפתח שלכם יפתח ? טעות..

Featured Replies

• תגובות 82
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפחיד :kopfpatsch:

פורסם

כנראה שהגיע הזמן לעבור למערכת נעילה אוטומטית.... [כירטוס\קריאת כף יד]

פורסם

השיטה לא תעבוד על מנעולים של הארץ....

פורסם

10X! interesting.

עריכה: לא הבנתי למה אסור שהמפתח ה"מאסטר" יכנס עמוק מידיי לחור.. מישהו שקרא את הpdf מוכן להסביר לי? :)

וגם - איך אני חורט על מפתח משומש עד ל"עומק 9"? :o מתי אני יודע שצריך לההפסיק? איפה חורטים? (הכל כמובן רק לניסיון ושיעשוע.)

פורסם

השיטה לא תעבוד על מנעולים של הארץ....

ומי אמר לך את זה?

וזה פשוט מדהים! חייב לנסות!

פורסם

לא צריך מאסטר זה פתח לי ברגיל זה פשוט מדהים ניסיתי את זה על מנעול של לוקר סתם לקחתי מפתח שנכנס וזה פתח.

אגב אל תתנו מכה חזקה זה עלול לשבור את המנגנון בתוך המנעול.

פורסם

מאיפה השגת את המפתח? כנראה הקוד של המפתח של אותו לוקח מורכב ממספרים קטנים יותר משל המפתח שלך.

פורסם

לא הבנתי רק במה שונה במפתח שהם עושים ממפתח רגיל שיש לי בבית (בהנחה שהם אותו גודל)....

חוץ מזה קטע מדהים! חייב לנסות את זה!

פורסם

העומק של החורים במפתח הם המקסימום, כלומר, הכי עמוקים שאפשר.

ד"א, אני כבר מחר מתכוון להשיג כמה כאלה מהחנות של זה שמשכפל מפתחות. מה שמצחיק זה שעכשיו אפשר לפתוח מנעולים של מכונות שתיה וכדומה ולקחת את הכסף והשתיה :-) כמובן שיש עוד מכונות בהן אפשר להפעיל את "כישורי הפריצה" האלו. אישית, אני מתכוון להשיג אחד שיפתח את כל הכיתות בבית הספר שלי :-)

גם אני אוכל לנעול כיתות כשיש אנשים בפנים [לדוגמה - מורים] וגם אני אוכל לפתוח את הכיתה כשסתם בא לי לשבת בפנים בסבבה עם חברים או משהו אחר... [לדוגמה - ימים חמים והכיתות סגורות - לפתוח ולשבת עם המזגן]

גם המפתחות שאחראים למנעולים של השער של הבית ספר אני צריך לעשות :-)

עוד משהו - עכשיו אני מבין איך הצליחו לפרוץ אלי הביתה :bash:

פורסם

העומק של החורים במפתח הם המקסימום, כלומר, הכי עמוקים שאפשר.

ד"א, אני כבר מחר מתכוון להשיג כמה כאלה מהחנות של זה שמשכפל מפתחות. מה שמצחיק זה שעכשיו אפשר לפתוח מנעולים של מכונות שתיה וכדומה ולקחת את הכסף והשתיה :-) כמובן שיש עוד מכונות בהן אפשר להפעיל את "כישורי הפריצה" האלו. אישית, אני מתכוון להשיג אחד שיפתח את כל הכיתות בבית הספר שלי :-)

גם אני אוכל לנעול כיתות כשיש אנשים בפנים [לדוגמה - מורים] וגם אני אוכל לפתוח את הכיתה כשסתם בא לי לשבת בפנים בסבבה עם חברים או משהו אחר... [לדוגמה - ימים חמים והכיתות סגורות - לפתוח ולשבת עם המזגן]

גם המפתחות שאחראים למנעולים של השער של הבית ספר אני צריך לעשות :-)

עוד משהו - עכשיו אני מבין איך הצליחו לפרוץ אלי הביתה :bash:

לא הבנתי איזה מפתח צריך.... ???

פורסם

למה לשער של בצפר שאפשר למעבדת מחשבים!?

(יש עכשיו UT2004 על כול המחשבים!! :):))

פורסם

מה זה כולם הלכו לישון ילדודס? :smile1: ;D :sleep:

פורסם

לילה טוב :)

עריכה: 52 שניות אחריך :P

פורסם

לילה טוב :)

עריכה: 52 שניות אחריך :P

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים