פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה להגיד לו שאני ילשין למיקרוסופט או לBSA על הוינדוס הצרוב שהוא ניסה להתקין?כן!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה להגיד לו שאני ילשין למיקרוסופט או לBSA על הוינדוס הצרוב שהוא ניסה להתקין? רק סחיטה קטנה בשביל להפחיד ולקבל עוד פיצוי קטן
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים BSA לא יעשו שום דבר ,זה דג רקק בשבילם.זה טעות לקנות מוצרים אצל משהו שאתה לא מכיר !זה לקח שאתה או חבר שלך צריכים לילמוד !
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה ככה לעמוד מיחוץ לחנות ומי שעובר (כמה דקות רק כמה אנשים מספיק ) ולאמר להם שהם מוכרים מקולקל ומזוי הינה תראו חבר שלי קיבל מקולקל ואפילו לא החליפו לו אני מאמין שהם יחליפו מקסימום תקבל מכות קצת ואז תיתקשר למישטרה ותאמר להם שהוא הריץ לך כי אמרת לחבר שלך שהם לא מחליפים והם מוכרים מזויף וכו והינה אפילו הוחכה בוא נגיד שזה יחניס אותו לצרונת ((אפשרי)
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מניסיון אישי עם יבואן מפורסם ?(של AMD וכו'...,ברח לי השם) הם לא מחליפים ללקוחות פרטיים.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה ככה לעמוד מיחוץ לחנות ומי שעובר (כמה דקות רק כמה אנשים מספיק ) ולאמר להם שהם מוכרים מקולקל ו[glow=red,2,300]מזוייף[/glow] הינה תראו חבר שלי קיבל מקולקל ואפילו לא החליפו לו אני מאמין שהם יחליפו מקסימום תקבל מכות קצת ואז תיתקשר למישטרה ותאמר להם שהוא [glow=red,2,300]הרביץ[/glow] לך כי אמרת לחבר שלך שהם לא מחליפים והם מוכרים מזויף וכו והינה אפילו [glow=red,2,300]הוכחה[/glow] בוא נגיד שזה [glow=red,2,300]יכניס[/glow] אותו לצרונת ((אפשרי) סליחה על התיקונים פשוט צרם לי בעין !
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה כל כך קשה להתקשר ליבואן ולספר לו?הם בד"כ מוכנים לעזור כשהחנות מתנערת מאחריות ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.