עבור לתוכן

סביב 2000 ש"ח, מסך LCD 19" מבין 2 הבאים, לשימושים הבאים...

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני לפני קניה של מסך 19" וזקוק לעזרתכם, ההתלבטות היא בין Samsung 960BF לבין LG L1970HR, כאשר השימושים העיקריים הם צפיה בתמונות וגלישה באינטרנט.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

ממה שכתוב באחת התגובות....

מנגן סרטים ממש גרוע! הסרט לא נראה באיכות גבוהה ולכן נדרש כרטיס מסך מאוד חזק כדי לחפר על זה(כדאי לפחות מ-geforce 7200 ).

מראה תמונות באיכות מאוד טובה אבל עדיין מרגישים בהבדל.

מציק בהתחלה לפתוח את המעמד כי זה קשה אבל אפשר עוד להסתדר עם זה

אני מתכנן לצפות גם בסרטים מדי פעם.... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חחח איגור :hi:

ראיתי מסך נוסף Viewsonic VP930B, אם אני זוכר נכון התגובות עליו היו טובות בזמנו, איך הוא נחשב כיום לעומת LG L1970HR ?

פורסם

לפתוח את הסטנד של ה-LG בפעם הראשונה זה קצת מסובך (לוקח בדיוק דקה וחצי במקודם חצי דקה). אין בעייה לראות במסך הזה סרטים, האיכות מעולה!

אני אישית מאוד ממליץ על המסך הזה, אין לי שום דבר רע להגיד עליו :xyxthumbs:

פורסם

ממה שכתוב באחת התגובות....

אני מתכנן לצפות גם בסרטים מדי פעם.... :nixweiss:

לא הבנת

הבנאדם שם כרטיס חרא והוא עוד רצה שיסרטים יראו טוב

פורסם

L1970HR מסך מעולה, לך עליו.

מסך 19 אינצ'

רמת ניגודיות מצוינת של 1:2000

זמן תגובה 2MS

תומך DVI

תראה כמה הוא דק:

L1970HR_l_side.jpg

פורסם

תראה ,

בגדול את ה-LG לא משבחים למרות המחיר הגבוה והנתונים המעולים

להלן קישור לסיקור שלו ב-PC MAGAZINE

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983748,00.asp

מה שאומרים בגדול זה שבשביל משחקים וסרטים הוא חיה רעה עם זמן תגובה של 2 מילי שניות אמיתי ולא G2G אלא black-to-white-to-black שזה מדהים אבל מי שעובד הרבה עם טקסטים לא מומלץ כי לא מציג טקסט באופן חד ביותר

תקרא את הסיקור ותבין יותר

נ.ב. הם מסקרים כאן את הגירסה הישנה שלו עם ניגודיות של 1:1600 ויש כבר גירסה חדשה של אותו דגם עם ניגודיות של 1:2000 שזה מטורף ויכול להיות שבגירסה החדשה טיפלו גם בעניין של הטקסט

תהנה

בקשר לזה שטקסט לא ברור, זה בולשיט! אני עם הגרסא החדשה, אז אני מניח שזה תוקן... הכי טוב זה שתלך לחנות ותראה את זה בעצמך. (אל תלך לחנות גדולה כי בד"כ כל המסכים (CRT ו-LCD) מחוברים למחשב אחד ברזולוציות שלא מתאימות לכל המסכים. כנ"ל גם לגבי ה- refresh rate אז לא רואים באמת את האיכות של המסך.)

פורסם
  • מחבר

ה-Viewsonic לא שווה תוספת של 400 שקלים בעניין?

פורסם

אם אתה צריך PIVOT לטקסטים אז כן

ואם לא........ יש פה מסך עם פאקינג 2000:1 ניגודיות!

פורסם

אויש אלוהים אדירים.

black-to-white-to-black לוקח פחות זמן מG2G. למסך של 2MS BWB יש בטח 8MS G2G.

אתם יודעים מה זה אומר? שהגיע הזמן להתעלם לחלוטין מנתון זמן התגובה. הוא חסר משמעות לחלוטין, וכל יצרן עושה מה שבא לו בתחום הזה.

גם ככה אין גוסטינג בשום LCD חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק........ גם שאלתי בחנות מחשבים אמרו לי שזה סתם על הנייר 1:1600 1:2000 סתם בנייר........ צריך לראות.......

אני חושב שה Viewsonic יהיה לי טוב בגלל הPivot, אבל מה בגדר נתונים? הוא נופל מLG ?

פורסם
  • מחבר

באיזה חנות ראית אותו במחיר הנ"ל?

ומחשיד אותי המחיר הזול שלו..... אני רואה ש Viewsonic VP930B הנפוץ עולה יותר ממנו....... משהו פה חשוד.

פורסם

ה-VP930 יותר טוב מה-VX922 ולכן הוא עולה יותר. וכן, הוא שווה את התוספת מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים