פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים יש לי שיטה שגם תרחיק אותו ממך, וגם תבטיח שלא יהיו כמוהו בעתיד:תכרות לו את הקטן.... :asthanos:
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים טוב... אחרי כל העמודים האלה הגעתי למסקנה שפשוט צריך "לבטל את קיומו" ;DKill Him.ואני בטוח שיש פה כמה שיהיו מוכנים לעזור. רעיונות? ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים מחבר תאמין לי אם הייתי יודע שהוא יהיה כזה נודניק לא הייתי מסתכל עליו בחיים!
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים היה לי מקרה דומהלא קיצוני כמו שלך... אבל אני יודע מה אתה עובר אחי...אצלי זה הגיע לשיאכשחברה שלי באה אליי והוא נדחףאני אומר לו תלך הביתה שאני אשאר לבדאז הוא אמר לי למה סבבה אצלךאז הבאתי לו כפה חבל על הזמן בפניםאמרתי לו עוף מהבית ומאז לא ראיתי אותו...יש לך 2 אפשרויות אחיאו שתגיד לו בפנים בתקווה שהוא יביןועם לא אז תפוצץ אותו מכות ככה שהוא יבין...בהצלחה
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים ספר לו שמי שנכנס לראמללה ומגיע עד למוקטעה עם דגל ישראל, מקבל מחשב מתנה, ללא תמורה.מה שבטוח הוא לא יצא משם.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר אמא שלו בקושי מרשה לו ללכת לחברים שלו, אתה רוצה שהוא יגיע לראמללה?
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים אז זה הפתרון!תגרום לאמא שלו לשנוא אותך מוות וככה היא לא תרשה לו להפגש איתך!
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים זרוק לו ביצים על הבית, תרעיל לו את השוקו, תתלה כרוז שכל הבי"ס (יסודי, זה קטן, לא קשה.) ידע שהוא מרטיב בלילה, וסגרנו..
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים לך אליו הבייתהתעשה את עצמך כאילו את חשישניק כבד, תדבר גס לחלוטין, תהרוס לו דברים בבית... כל זה כשאמא שלו שם...
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים "כן"! תעבור על יד אמא שלו ותפיל מהכיס "בטעות" סכין יפנית , ושתיתקופף להרים את הסכין תפיל "בטעות" מהכיס השניה חבילת סיגריות . מה זה העצות האלה..........אם העצות שאני נתתי לא עובדות תיפנה למישטרה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.