פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון.לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות.חיבור DVI חובה.תודה לכולם.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים Samsung 940BW 19" 4ms Widescreenתסתכל בתראד שאני פתחתי יש בו 7 עמודים ככה שאם תצטרך מידע כנס ותראה גם תמונות של המסך
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אני מציע דווקא אתLG L1970HR 2ms DVI 2100# ל19 אבל זה חורג קצת מהמחיר אבל הוא ממש תותח עם 2MSבמקרה של 17 אינטש לך על LG L1770HQ 4ms DVI 1400# אבל המסך שהציעו לך גם מצויין
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר בלי זילזול, ראית את אחד מהם בעיניים שלך? (פשוט הרבה אנשים ממליצים על מסכים מבלי לראות אותם, אלא רק מזה שהם שמעו ממישהו שאמר שזה טוב.. וזה לא מספיק בשבילי).
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אני אישית לא ראיתי אבל גם אני רוצה לקנות אותו ושאלתי לפני חודש ככה עליו וכולם פה אחד אמרו שהוא טוב וגם הייתי פעם אחת באיזה דיון שלו של מישהו שקנה אותוואמר שהוא מצויין וניראה ממש טוב וגם העלה תמונות שלו והרבה אנשים אמרו שקנו אותו ושהוא ממש טוב ולא שמעתי שום דבר רע עליו עדייןחוצמשהרגלית עדינה וכשפותחים להיזהר לא לשבור אותה אבל מבחינת איכות כולם אמרו שהמסך ממש טוב ואנשים שיש להם את המסך הזה אמרואז ככה שזה יכול להספיק לך כי הרבה אנשים שיש להם אותם אמרו לי שהוא ממש ממש טוב ומומלץ!..
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אתם מכירים אולי אתרים של ביקורות למסכי LCD מלבד האתרים TomsHardware וAnandtech?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.