פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם חובה מKSP הייתי לוקח תEnermax Liberty 400Wחכם...אין ליברטי 400 בKSP...מנסים להגיד את זה כל הטרד...ואתם בכוונה לא מקשיבים לי? חבל לקחת את הליברטי 500 הזה..קח HEC!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים חכם...אין ליברטי 400 בKSP...מנסים להגיד את זה כל הטרד...ואתם בכוונה לא מקשיבים לי? חבל לקחת את הליברטי 500 הזה..קח HEC!אין באתר HEC
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים שתהיו בריאים-לא התייחסתם להודעות שלי בכלל הא? אני יודע שאין באתר HEC..גם אני קניתי מ-KSP מחשב...ועכשיו (לפני כמה ימים) בניתי לחבר מפרט והתקשרתי ושאלתי אם יש להם עוד ספקים חוץ מאלה שמופיעים באתר..והם אמרו לי כן יש לנו HECים...תתקשר תברר
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים הם הרבה יותר זולים מהליברטי 400 אפילו...והם יספיקו למערכת שלך... תרים טלפון ותוך שניה יתנו לך נתונים ומחירים... אני יכול להגיד לך כמה עלה הספק שלי (תראה ת'מרפט בצד) אבל זה היה לפני 7 חודשים...אני בטוח שהוא ירד במחיר.. בכל מקרה..הספק שלי עלה לי 290 שקל... ירד המע"מ...אז תחסוך 2-3 שקל וכמו שאמרו..תשקיע את ה300-400 הנותרים בדברים אחרים..לא חסר במה.. או שפשוט תשמור...להיות בפלוס בבנק זה לא רע בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לא אני פתחתי את התראד : אני גם קונה מKSP אבל קונרו 6300 וכרטיס מסך X1900XT הספק הזה יחזיק? (יש לי תקציב של בערך 700 למארז + ספק וחייב מKSP)
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני לא מבין ככ בספקים...לדעתי הוא צריך להספיק...בכל מקרה..יש להם HECים יותר חזקים שעדיין יותר זולים מליברטי...לדעתי לקנות ליברטי 500 זה ממש מיותר..400 היה מעולה...אבל 500 ב-660 שקל..מוגזם...בחצי מזה אתה יכול לקנות HEC טוב...פשוט תרים אליהם טלפון עכשיו ותברר ותביא פה ת'תוצאות ויגידו לך אם זה יחזיק על בטוח או לא
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מה הקשר "לשרגע" אותו?מישהו אמר שיש ספקי HEC ב KSP ואמרתי שאני לא רואה את זה באתר שלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אתה ועוד איך רוצה לשגע אותי..אני מסביר לך שיש HEC בKSP..ושזה לא מופיע באתר תתקשר ותברר
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אני לא יודע עם מי דיברת ב-KSP ומתי.אני הזמנתי אצלם השבוע מחשב. אין להם ספקים של HEC. שאלתי כמה פעמים (גם בטלפון וגם בחנות), ובסופו של דבר נאלצתי לבטל את ההזמנה של הספק ולקנות אותו ממקום אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אתה ועוד איך רוצה לשגע אותי.. אני מסביר לך שיש HEC בKSP..ושזה לא מופיע באתר תתקשר ותברר למה להם למכור משהו ולא לפרסם באתר אינטרנט שנכנסים אליו ויש דרכו הרבה הזמנות? ו KSP מפרסמת באתר שלה את כל המוצרים שלה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אל תשאל אותי שאלות קשות...אני אומר לך מה אמרו לי...ועובדה שאני קניתי HEC מ-KSPד"א..ממש לפני כמה שעות התקשרתי ואמרו לי שיש להם HEC בסניף ראשון לציון...משהו כזה..ואפשר לשלוח את זה לכל סניף..זה אומנם שאריות כי הם מפסיקים לעבוד איתם אבל זה לא אומר שאי אפשר לקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.