עבור לתוכן

מארז בפחות מ 400 ש"ח ב KSP

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים.

כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W.

יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

פורסם

יש את הCOMPUCASE 2A21 או אחד הCHIEFTECים.

הם באים ללא ספק.

פורסם

לדעתי אתה חוסך בדבר הלא נכון, אם המחשב שלך הוא רק לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט, אז ככל הנראה אתה לא תעמיס עליו כלכך הרבה ואין לך סיבה לקנות מעבד כפול ליבה, אבל זאת החלטה שלך.

אני חושב ש-200 שקל זה לא מספיק למארז ( בלי ספק, נכון, כי אם עם אז זה כבר הגזמה ), אבל אם אתה מתעקש אז כך את ה- http://www.ksp.co.il/hmain.php

והמארז חייב להיות מ-KSP?

פורסם

יובל, אתה שם לב שאתה כל הזמן מקשר לדף הבית של KSP? :smile1:

פורסם

Chieftec Mesh אחלה של מארז :)

תתחדש :P

פורסם

עם כמה מאווררים הוא מגיע?

פורסם

עם כמה מאווררים הוא מגיע?

1X120MM

5X92MM

פורסם

לא לכמה יש לו מקום,כמה מגיעים איתו.

פורסם

יובל, אתה שם לב שאתה כל הזמן מקשר לדף הבית של KSP? :smile1:

אני מצטער :smile1: זה לא אני זה האתר, אי אפשר לקשר קישור מדויק למוצר מסוים ממנו, שכחתי.

אני התכוונתי למארז- ?HEC Compucase CI-6A21, אבל שוב, אתה חייב לקנות מ-KSP???

דרך אגב, אתה קונה ספק בנפרד, נכון? ומה התקציב שלך עליו???

ותתייחס שניה למה שאמרתי בהודעה הקודמת, תן לי לצטט: "לדעתי אתה חוסך בדבר הלא נכון, אם המחשב שלך הוא רק לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט, אז ככל הנראה אתה לא תעמיס עליו כלכך הרבה ואין לך סיבה לקנות מעבד כפול ליבה, אבל זאת החלטה שלך.

אני חושב ש-200 שקל זה לא מספיק למארז " :-\

פורסם
  • מחבר

תשמע, בהבדל במחיר היום בין הכפול ליבה לרגיל אני מעדיף להשקיע עוד קצת לטווח הרחוק.

קניתי את המארז CI-6A21. עכשיו אני צריך לבחור שם ספק נורמלי (בלא יותר מ- 200 ש"ח) הבעיה שהמבחר שם דל ביותר.

פורסם

אני לא יודע, התקציב פשוט ממש ממש נמוך, תלך על ה-?Spire RockeTeer II 400W Silent

אבל למה אתה חייב לקנות מ-KSP?

פורסם

הייתי מעדיף כבר JSP-Tech

לפחות הוא מהסקאלה העליונה של הג'נרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים