עבור לתוכן

לטוס לחו"ל - לאן שווה?

Featured Replies

פורסם

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

פורסם

טוס ללבנון אחלה אקשן וגם יש מופעי זיקוקים כול ערב + לא תצטרך לנסוע הרבה לגיוס ישר תגיע למקום שבו יציבו אותך

סתם אחי שמע תסע לאיביזה אם יש כסף עכשיו יש שם אחלה מסיבות אני נסעתי בתחילת החופש עם חברים נהניו חבל''ז ימבה כוסיות, אחלה מסיבות ומלא ים אין שם רגע משמעם רק אם אתה לא בקטע של סמים אז תקנה רק בפחיות ואל תיתן לאף אחד להכניס לך כלום לבקבוק פחית

האקסטות שם מחולקות חינם על כול משקה קיצר להזהר!

פורסם
  • מחבר

^ חח איביזה זה קצת יקר...כמה יצא לכם כל החופשה?

פורסם

לונדון

פורסם

קפריסין\תורכיה לא הייתי ממליץ, בטח לא במצב של היום.

מה עם שוויץ?

פורסם
  • מחבר

אנחנו מחפשים יותר מקום של צעירים ולא של מוזאונים :cool2:

פורסם

למי יש כסף לאיביזה??

בכל מקרה , תטוס ל"איה נאפה" תתפוס לך נורווגית \ שוודית \ בריטית לא חסר!

והים שם יפה - "ניסי ביץ'" ממש יפה , בהזדמנות גם תקפוץ מהצוק , ותלך ל"מולן רוג'"

או ל"טוגה טוגה" רק שתדע שיש שם אסיאתיות אם אתה בקטע...

כמו כן - תנסה להיכנס לקאסל - כרטיס שם עולה 5 פאונד שהם 50 שקל - אם לא יזהו שאתה ישראלי

תהיה לך מסיבה חבל על הזמן (אותי לא זיהו אבל זה כבר היה יום אחרון אז לא רציתי להיכנס )...

בקיצור - איה נאפה זה "ה"מקום!

פורסם

קפריסין\תורכיה לא הייתי ממליץ, בטח לא במצב של היום.

מה עם שוויץ?

קפריסין תורכיה לא הכי מומלץ נכון, עדיין אני נוסע עוד יומיים לתורכיה עם חברים.

באיי נפה שמעתי יש המון ישראלים, לטוב ולרע.

פורסם

אז איי נאפה יהיה הכי זול, במיוחד אם אתם לפחות 4 (יש כל מיני מבצעים זולים במלונות ל-4 בחדר, חפש בסוכניות באינטרנט). אני לא חושב שלשם הביאו פליטים, אז אין בעיה בלנסוע לשם.

פורסם

אין שם פליטים , הייתי לא מזמן - רק צריכים להיות שקטים (בניגוד לישראלים אחרים , שיכורים וקולניים , וגם לא חסר בריטים כאלה )

בשביל שלא יסננו אתכם ממועדונים.

פורסם
  • מחבר

חחח אוקיי תודה , הבנתי שלא ממש אוהבים שם ישראלים ...אבל זה לא רק שם ..זה בכל העולם. טוב צריך להתחיל לחפש חופשות אנחנו 5 חבר'ה. :)

פורסם

איה נאפה!

i say aya - u say napa

aya!

napa!

aya!

napa!

yogi yogi yogi !

ohy ! ohy! ohy!

והמבין יבין! :)

פורסם
  • מחבר

חחח ומי אמור להבין?

פורסם

מי היה שם , מין הסתם :)

זה מה שהדי ג'י צועק לך (בין היתר) בזמן מסיבה , זה מין קטע כזה שהדי ג'יים צועקים כל מיני משפטים

נחמדים - או על המצב בעולם , או למשל "אל אל ישראל " (אם יש ישראלים במסיבה ) או "Fuck The Terrorists "

גם זה קיים , ועוד כל מיני משפטים באנגלית בריטית כבדה שקשה להבין , קיצר מלהיבים אותך ...

אחי תלך לשם , תאמין לי לא תתחרט , מה שכן *טיפ* תאמץ לך זהות אירופאית למקרה שתצטרך להסתיר את היותך ישראלי.

אני אמרתי שאני מבוסניה \ מאנגליה (יש לי אנגלית מטורפת ) , ואני גם לא נראה ישראלי ממש אז יש לי יתרון.

פורסם

מה? למה בוסניה? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים