עבור לתוכן

לוח אם של Asus

Featured Replies

פורסם

http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1

אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ?

תודה.

ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: :yelclap:

תודה לכל העונים.

פורסם

1K שווה להשקיע השאלה אם אתה באמת צריך את כול הפיצ'רים...וכו שהלוח מספק...

או שתוכל "להסתדר" גם עם הasrock....

פורסם

כדאי לך קודם כל לבדוק כמה זמן אחריות תקבל ב ksp מי שקונה לבד לוח מקבל רק שנה אחריות בניגוד לכולם 3שנים ..הם נותנים רק במחשב חדש 3 שנים

אז תחשוב טוב גם אני ביטלתי מספר קניות אצלהם בגלל זה אפילו בררתי עם הנהלתם וזה ככה

פורסם

אם צריך WiFi ושלט מראש אז אפשר לחשוב על ה-P5W DH

אם לא ואין תיכנון ל-OC אין טעם להוסיף 1000 שקל בשבילו

פורסם

על איזה ASRock מדובר ?

פורסם

אם צריך WiFi ושלט מראש אז אפשר לחשוב על ה-P5W DH

אם לא ואין תיכנון ל-OC אין טעם להוסיף 1000 שקל בשבילו

שאלה לי אליכם.. אני גם מתכוון לרכוש את הלוח אם הזה.. אבל אני לא מתכוון לעשות לו OC כי אין לי איך עושים ואני לא ממש הבנתי בדיוק מה אתם עושים בזה..

השאלה שלי - מה זאת אומרת WiFi ואיזה שלט ? :o

פורסם

לוח סוסוני ביותר :yelclap:

פורסם

שאלה על הלוח אם הזה (P5W DH Deluxe), במידה ואני רוכש אותו עם מעבד קונרו (E6600) אז איזה כרטיס מסך אני אמור לקנות בתקציב של גג גג גג 1000-1300 שקל ? כי הבנתי שיש PCI-E ויש AGP ויש Nvidia ויש ATI איך אני יודע מה מתאים ללוח אם הזה ?

כי אני תיכננתי לקנות את ה-6600GT (שעולה ב-KSP איזה 1040 ש"ח) או את ה-7600GT (שעולה שם איזה 1190 ש"ח) השאלה אם הם מתאימים..

ואולי אתם יכולים להמליץ לי כבר על הדרך על כרטיס טוב שיתאים ללוח אם והמעבד שציינתי למעלה בטווח מחירים שרשמתי למעלה.

תודה רבה, וסליחה שניצלתי את ההודעה הראשית פשוט זה נראה לי הכי מתאים במקום לפתוח הודעה חדשה :hi:

פורסם

הכרטיסי מסך שאתה מדבר עליהם הם כולם PCI-E ויש את החיבור הזה בכל הלוחות היום, בקשר להמלצה על כרטיסי מסך יש את פורום תצוגה וגראפיקה.

פורסם

שאלה לי אליכם.. אני גם מתכוון לרכוש את הלוח אם הזה.. אבל אני לא מתכוון לעשות לו OC כי אין לי איך עושים ואני לא ממש הבנתי בדיוק מה אתם עושים בזה..

השאלה שלי - מה זאת אומרת WiFi ואיזה שלט ? :o

WiFi זאת רשת אלחוטית

שלט זה שלט, מין מכשיר חמוד כזה אלחוטי ששולט על כל מיני אופציות. יש לך אחד כזה לטלוויזיה

פורסם

חחח שלט למחשב זה נשמע מצחיק.. אבל יפה שיש כזה דבר.. פשש.. אני כזה לא מעודכן..

יש אפשרות להשיג את הלוח אם הזה במחיר יותר זול מאשר KSP ב-1630 ?

פורסם

קשה לי להאמין

תבדוק אולי בזאפ יש יותר זול

פורסם
  • מחבר

אה סבבה אני ילך על האסוס בגלל שקראתי על כל האפשרויות שלו הוא סוס..

תודה לכולם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים