פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים לפותח הת'רד..יש משהו לא מובן אצלך...אתה הולך להשקיע במע' כזו טובה, ואין לך עוד 100 שח להוסיף לספק כח נורמלי?אתה אומר שאתה עושה OC בינוני, והתשובה שליאור נתן לך נראית לי מספקת מאוד!!נראה לי חבל לחסוך בכסף כאן כשמדובר במע' כ"כ יקרה וגדולה..אולי עדיף לחסוך בדברים אחרים, ולא על ספק כח.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ^^^הוא צודק^^^ ספק כוח זה הדבר האחרון שאתה צריך לחסוך בו, בעיקר אם יש לך מפרט כה חזק ואם אתה עושה OC!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות ה-liberty ספק מעולה אבל עדיין 500 שח לספק נישמע לי מוטרף לגמריןאני ממשיך לבדוק אלטרנטיבות ,במחיר קצת יותר שפוי באזור של ה-300+-אם יש דעות נוספות ,אני אשמח לשמוע
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים טוב שמצטטים את החדשה שלי ;Dלא רוצה לפתוח עוד ת'ראד אז אני אשאל פה:יש ~סבירות~ שליברטי 400 מחזיק לי מערכת של 6600 + R600?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים ^^^^^^^^אני חושב שאתה צריך להשקיע יותר על ספק הכח.אך בוודאי שהוא יחזיק מע' כזו. כמובן בסטוק.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם לא תשקיע בספק כל המחשב שלך ישרף אז תשקיע עוד קצת לפחות ב-LIBERTYבבקשה תחלוק איתנו את ידיעותיך בנושאאיך ספק חלש מדי שורף רכיבים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.