עבור לתוכן

ספק כח למיפרט כבד שיכיל e6400 CORE2 DUO +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600

Featured Replies

פורסם

הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600

האם ספק כח 400W דגם :

DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply

יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני

לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600

[attachment deleted by admin]

פורסם

הדגם שהבאת הא דגם ה500W (ולא 400W) ומומלץ ללכת עליו אם אתה מתכנן לשדרג לR600 או G80.

פורסם

יואב

לפי מה שכתוב במאמר גם ספקי SLI עלולים להיות חלשים לכרטיסי מסך החדשים

אם לא ישנו את הצריכת חשמל שלם מדובר באיזור 200W.

אז לא עדיף לו לקנות משהיו פשוט וזול עכשיו, ולראות בדיוק מה הם ידרשו שהם יצאו לשוק?

או שאני טועה.

פורסם

הליברטי נותן עד 240W לכרטיס מסך (ועוד 120W למעבד ולשאר החומרה)

פורסם

הליברטי 500W באמת יהיה מצוין :xyxthumbs:

אבל אולי יש ל-ANTEC משהו יותר טוב?

פורסם

ה-NeoHE שהוא קצת יקר ולא מיובא באופן סדיר

והיו בעיות איתו ועם לוחות מסוימים של ASUS

עניין לא ברור

גם הליברטי 400W יחזיק G80 ו-R600

פורסם
  • מחבר

גם הליברטי 400W יחזיק G80 ו-R600

LiorP23

האם אתה לגמרי סגור על כך שהליברטי 400 ואט יוכל לסחוב גם r600 וגם e6400 , ביציבות , בהתחשב בכך שהמערכת עמוסה למדי גם ככה (מיספר דיסקים קשיחים + 2 כוננים אופטיים ) ושאני מיתכוון לבצע overclocking בניוני

פורסם

E6400 צורך 65W

נגיד שבאוברקלוק תגיע ל-96W (מוגזם לחלוטין, קשה להגיע לזה בלי להוסיף המון מתח, עיגלתי לצורכי נוחות)

זה יוצא 8A

יש לך עדיין 22A שלמים לכרטיס מסך ולהארדיסקים וכוננים

הארדיסק לוקח בממוצע 0.5A

כונן אופטי 1.5A

נסגור על 4 הארדיסקים ו-2 כוננים אופטיים?

הגענו ל-5A

נשאר עוד 17A לכרטיס מסך, שזה 204W

פורסם

E6400 צורך 65W

נגיד שבאוברקלוק תגיע ל-96W (מוגזם לחלוטין, קשה להגיע לזה בלי להוסיף המון מתח, עיגלתי לצורכי נוחות)

זה יוצא 8A

יש לך עדיין 22A שלמים לכרטיס מסך ולהארדיסקים וכוננים

הארדיסק לוקח בממוצע 0.5A

כונן אופטי 1.5A

נסגור על 4 הארדיסקים ו-2 כוננים אופטיים?

הגענו ל-5A

נשאר עוד 17A לכרטיס מסך, שזה 204W

אם יש את הכסף הייתי אומר ללכת על בטוח ולקחת את ה500w. מחשב חדש- ללא סיכונים מיותרים!

סלוגן מגניב לא? :silly:

פורסם

אם יש את התקציב כדאי להביא בייבוא אישי PCP&C 1KW SSI

פורסם
  • מחבר

האמת ,עכשיו בדיוק יצא לי ליבדוק את מצבי הכספי הנוכחי , והתברר לי שאני החודש , די חנוק כספית :badhairday: ואפילו גירסת ה-400 של ה- enermax liberty ,די כבדה עליי.

אילו ספקים אחרים יש בשוק שמצד אחד הם יותר זולים משמעותית (דחילק ,חצי אלף על ספק כוח ----לא ניסחפנו קצת :please: ומצד שני נותנים תוצאות דומות , ושיוכלו להחזיק את דרישות המערכת המתוכננת ,כפי שתיארתי מקודם ,עם overclock ( בשיעור מקסימלי של 25% -20 מערכי ה-defult ) בצורה יציבה .

דרך אגב , יש לי מגן די איכותי נגד נחשולי מתח , שעלה לי בזמנו קרוב למאתיים שקל (דגם deffender ,אם מישהו כאן מכיר במיקרה) ,האם זה אומר שבימקרה כזה ,אני יכול להיסתפק בספק שהוא אולי קצת פחות איכותי ,אבל עדיין ,של חברה מוכרת אחרת , שהיא אולי פחות מפורסמת בארץ ,אבל עדיין כזאת שמיתמחה ספיציפית בנושא.

נ.ב

אם יש לזה משמעות יש לי 6 דיסקים קשיחים (שחלקם עובדים במערך raid ) ולא -4

פורסם

אין כאלה

רק לכרטיס מסך אתה צריך 17A

פורסם

לדעתי תקנה כרטיס מסך חדש רק שיורידו לכרטיסים האלו את הצריכת חשמל משמעותית... זה בזבוז הכרטיסים האלו ובטח גם הכרטיסים יעלו מלא!

פורסם

ה-FSP נותן 14A ו-15A, לא מספיק

אתה צריך לפחות 17A

ה-SmartPower יקר ללא שום סיבה

Enermax Liberty 400W הרבה יותר חזק ממנו בכל קנה מידה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים