פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים למה על הפוסטר מצוירת הגורילה מהסרט קינג קונג אם היא בגכלל לא מופיעה בסרט ?!
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים ראיתי את הסרט לפני 3 ימים שוב (יצא ה-DVD ;D )ובאמת אין שם גורילהזה בטח נחתך מהסרט - בטח יהיה בבונוסים בגירסאת DVD (ה-dvd-r - אני ראיתי ב-dvdrip )
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים השחקנית אנה פאריס בהחלט נראית טוב.אני אישית אהבתי את הסרט גם כן, במיוחד הקטע שהכושים מתווכחיםבפאב על הזומבים."...how the hell can you turn up missing?!"
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים שמתי לב לעוד משהו דפוק בפוסטר...ימו לב למשפט למעלה כתוב "the fourth and the final chapter of the trilogy"....טרילוגיה בנויה מ3 חלקים לא 4!! (אלא אם כן הם התכוונו לזה בתור בדיחה שהיא אגב ממש לא מצחיקה :-X)...חוץ מזה סרט נחמד אבל השלישי והשני היו הכי מצחיקים ויפים
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים זה היה בדיחהוכל הבדיחות בסרט לא מצחיקותהראשון והשני היו טובים והשלישי רביעי גרועים
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים למיטב זכרוני, על העטיפה של "המסעדה בסוף היקום" כתוב משהו בסגנון"The second book in a trilogy of four."
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים שמתי לב לעוד משהו דפוק בפוסטר...ימו לב למשפט למעלה כתוב "the fourth and the final chapter of the trilogy"....טרילוגיה בנויה מ3 חלקים לא 4!! (אלא אם כן הם התכוונו לזה בתור בדיחה שהיא אגב ממש לא מצחיקה :-X)...חוץ מזה סרט נחמד אבל השלישי והשני היו הכי מצחיקים ויפיםיש לי שאלה ...אם טרילוגיה זה 3 חלקים....אז 4 זה כבר סאגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.