עבור לתוכן

930B +הגדרות

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים.

הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. (:o = דימוי נחמד למצב)

התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ.

יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי?

כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך. :(

פורסם

חבר אותו בDVI, תתקין ת'דרייברים של המסך מאתר היצרן, שחק עם ההגדרות של הContrast, Brightness וכו' בכפתורים של המסך ותנסה להגיע לאיכות מקסימלית.

פורסם

תתקשר ליבואן שיסבירו לך איך להגדיר אותו

אולי יש בעיה במסך

אני קניתי מסך eizo והיבואן מאד נחמד. עזרו לי הרבה

פורסם
  • מחבר

הוא כבר מחובר בDVI והדרייברים מותקנים. :P

ניסיתי לשחק קצת בהגדרות, לא הגעתי למשהו מספיק טוב....

אני זוכר שיש איזה משהו בווינדווס שמשנה את הטקסט במיוחד למסכי LCD, מישהו מכיר את זה?

ואני יתקשר ליבואן ביום ראשון, אין מה להפסיד... :)

עריכה:

העברתי את הגמה ל"מצב 3" במסך וזה עזר, אבל עדיין טקסט ברקע לבן גומר על העיניים שלי. :-X

פורסם

אני מאמין שאתה מתכוון לגופני ClearType.

מאפיינים -> מראה -> אפקטים -> השתמש בשיטה הבאה להחלקת קצוות גופנים: ClearType.

:)

פורסם
  • מחבר

כן זה זה.... תודה... :)

זה שרף לי את העיניים. :-X

פורסם

יתכן שסוג ה-cleartype שהופעל לא מתאים לסוג מסך ה-LCD.

בגדול יש שני סוגים של מסכי LCD, וההבדל תלוי בסידור הצבעים בתוך כל פיקסל. cleartype צריך לעבוד עם סידור הצבעים שמתאים למסך שלך, אחרת הוא נראה איום ונורא.

למיקרוסופט יש כלי שניתן להוריד שיכול לכוון את cleartype. הכלי נקרא ClearType Tuner Powertoy ואפשר למצוא אותו באתר של מיקרוסופט.

פורסם

ההיתי דיי משועמם אז ניסיתי את התוכנה.

!!OMG THE HORROR!!!1111!!111

זאת היתה התגובה שלי ברגע שלחצתי על APPLY

התוכנה נותנת לך גם את האופציה להחזיר את הכל לתצורה רגילה וגם כל מיני הגדרות נוספות עם מסכי LCD.

נראה כרעיון דיי נחמד בגדול.

ד"א לא מומלץ לבעלי מסכי CRT למיניהם ;) יש לי LG 795FT פלוס.

פורסם
  • מחבר

יתכן שסוג ה-cleartype שהופעל לא מתאים לסוג מסך ה-LCD.

בגדול יש שני סוגים של מסכי LCD, וההבדל תלוי בסידור הצבעים בתוך כל פיקסל. cleartype צריך לעבוד עם סידור הצבעים שמתאים למסך שלך, אחרת הוא נראה איום ונורא.

למיקרוסופט יש כלי שניתן להוריד שיכול לכוון את cleartype. הכלי נקרא ClearType Tuner Powertoy ואפשר למצוא אותו באתר של מיקרוסופט.

תודה רבה אני ינסה.

ובנתיים כבר די התרגלתי למסך, כנראה שזה בכל זאת סוג של הרגל לקרוא טקסט ברקע לבן בוהק. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים