עבור לתוכן

אני צריך עזרה בבחירת מארז מKSP

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה :

מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE

לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E

זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex

דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB

כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E

* הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב

*ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מציעים

תודה מראש לכול העוזרים !

פורסם

מארזים יש להם מבחר בסדר,קח את ה6A21.ספק זה בעיה אצלהם.אין להם שום ספק נורמלי במחיר טוב.רק ENERMAX LIBERTY החל מ500 WATT או NOISTAKER 535.

פורסם

שילוב זכרונות כזה בעייתי ומוריד ביצועים

למה לא לקחת מראש 2x 512MB TwinMOS?

פורסם
  • מחבר

כי כבר קניתי את החברה הזאתי הדפוקה אם זה לא טוב אז אני יקנה גיגה של TwinMOS אבל רק אם זה יוריד ביצועים פשוט כבר קניתי את הכרטיסי זיכרון למחשב הקודם שלי

אז עכשיו אני צריך לדעת אם זה יוריד לי את הביצועים של המחשב אם אני ישלב ?כי אם כן אז אני כבר יקנה גיגה של TwinMOS !

* אבל אני בכלל לא יודע בטוח איזה חברה זאת . איך אני בודק איזה חברה יש לכרטיסי זיכרון שקניתי ?

ואני חייב לדעת איזה ספק לקנות מKSP זה ממש חשוב אני צריך ספק שיתן לי הרבה כוח למערכת מה הכי עדיף ממה שאמרו פה ?

פורסם

אני הלכתי אצלהם על ה Chieftec Mesh Silver / Silver / Black (No PSU) הוא אמור ליהיות מארז גדול מאוורר בצורה לא רעה וכמובן הרכבה ללא ברגים וכל הדברים האלו. האמת שמעבר לזה שיש בו מקום ל 6 דיסקים קשיחים הוא עושה רושם גם מארז שנראה לא רע אבל ת'אמת עד שלא נקבל את המחשב לא נדע.

לגבי נושא הספקים באמת אין להם ספקים טובים במחירים אטרקטיבים אני לא יודע עד כמה טובים הספקים של spire או עד כמה באמת שווים הספקים של HEC שלא מופעים בקטלוג/מחירון שלהם אבל הם מציעים.

אני בהתחלה לקחתי את ה ‏Enermax FMA EG565P-VE 535W‎ אחר כך חשבתי להחליף ל ‏Enermax Liberty ELT500AWT 500W‎ אבל לאחר שנמסר לי שזה חסר במלאי ועשוי לעקב את כל ההספקה של המחשב בשבוע נוסף אז נשארתי עם ‏Enermax FMA EG565P-VE 535W‎ אבל היום מפה לשם אחרי שקפצתי לראות מה קורה עם המחשב ולאחר התייעצות עם אבא שלי לקחתי את ‏Enermax Liberty ELT620AWT 620W‎.

פורסם

מה התקציב שלך לספק ולמארז?

פורסם

אם כבר יש לך את הזכרון 533 אז תשאיר אותו

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להוציא יותר מדי אני קונה במארז את ה6A21 שאמור להיות מארז טוב מאוד עם קירור גם 12cm קירור מלפנים וגם מאחור אבל ספק אני לא רוצה להוציא 600 ש"ח בשביל ספק אלא אם כן אני חייב אותו וכול השאר הם ספקים דפוקים אז אני צריך לדעת מה עם הספקים במחירים של 400 - 300 ואם הם טובים מספיק בשביל המפרט שנתתי כאן אם כן אז אני רוצה לקנות אותם ואם לא ועדיף לי להוציא עוד 200 שקל בשביל ספק טוב אז אני יוציא את זה אבל רק אם כול הספקים במחירים נורמלים לא טובים מספיק !

איזה ספק יהיה הכי טוב למפרט שלי במחיר נורמלי ?

פורסם

במחיר של 400, שווה לך להוסיף 50 ש"ח ולקנות את האנרמקס ליברטי ב-450 ש"ח מגולדטופ או משהו כזה, התוספת הקטנה הזאת שווה מאוד כי הספק הזה טוב בהרבה מכל ספק אחר ב-400 שקל וגם מספקים יקרים יותר בכ-100 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים