עבור לתוכן

פאק הגיעו הזכרונות מEBAY שהזמנתי, יש בעיות גדולות

Featured Replies

פורסם

New SAMSUNG 2GB (2x1GB) PC3200 DDR RAM

Introduction:

DDR memory, or Double Data Rate memory, is an evolutionary new memory technology that doubles data throughput to the processor. As an evolution of todays PC133 SDRAM, DDR leverages the existing production and environment to provide unrivaled PC performance at an affordable price.

Specifications:

Two 1024MB (1GB) DIMM

PC3200 400Mhz DDR Memory (Backwards Compatible with PC2700 & PC2100)

Chip Configuration: 128x64

Chip Density: 128x4 (High Density)

Unbuffered, Non Ecc, Non Registered

Voltage: 2.5V CAS Latency: 3

184 Gold-Plated Pins, SPD Support

It is brand new, fully tested and is working perfectly. Motherboard must be able to take 1 GB in each slot.

COMPATIBILITY NOTE: Buyer is responsible for checking compatibility before bidding. With incompatible motherboards, this ram may read as 512MB or may not read at all.

CLICK HERE FOR A LOW DENSITY VERSION OF THIS RAM THAT IS GUARANTEED COMPATIBLE WITH ALL PC3200 MOTHERBOARDS!!

הרכבתי את הזכרונות, אחד גורם למסך כחול, ואחד עובד אבל המחשב מזהה אותו בתור PC2700

שלחתי הודעה לSELLER והוא אמר לי שאחרי שהוא חקר קצת את הלוח אם שלי (ABIT KN8 ULTRA) הוא גילה שהלוח לא תומך בHIGH DENSITY ...

עכשיו, מישהו יכול לאשר שאכן הלוח שלי תומך רק בLOW DENSITY ?

כי הייתי בטוח שהזכרונות הנוכחיים שלי מKSP הם HIGH DENSITY... (TWINMOS 512MB DDR PC3200 X2

ואני לא מבין עוד משהו, נגיד והוא צודק, איך זה שעם אחד הוא עובד ועם השני לא ?

פורסם

חבל שלא קראת היטב את מה שהמוכר דאג ובצדק לציין. אלו זכרונות High Density שהם זולים בהרבה ובעלי תאימות נמוכה. היית צריך לקנות Low Density שהם תואמים לכל הלוחות בשוק. גם אני חיפשתי זכרונות זולים ולא הבנתי למה מחירים כל כך זולים של זכרונות מסויימים, אז קראתי קצת חומר על זכרונות High Density וגילית רק דברים רעים עליהם ושככלל עדיף להתרחק מהם.

http://reviews.ebay.com.au/Myth-on-Low-Density-vs-High-Density-memory-modules_W0QQugidZ10000000000790349?ssPageName=BUYGD:CAT:-1:LISTINGS:2

פורסם
  • מחבר

פיי איזה טעות היה לקנות אותם, בכמה אני יכול למכור אותם בארץ ?

פורסם

אפשר לדעת מה זה עושה?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין איך רק אחד עובד והשני גורם למסך כחול לפני ההדלקה אם זה אותו זכרון

פורסם

יכול להיות שהסטיק בכלל תקול

פורסם

נסה להריץ memtest על הסטיק שעובד לך

ונסה להריץ את הסטיק השני על לוח אם של חבר או מישהו שאתה מכיר וינדב לך את הלוח שלו

בהצלחה לך :xyxthumbs:

אגב כמה הם עלו לך?

פורסם
  • מחבר

נסה להריץ memtest על הסטיק שעובד לך

ונסה להריץ את הסטיק השני על לוח אם של חבר או מישהו שאתה מכיר וינדב לך את הלוח שלו

בהצלחה לך :xyxthumbs:

אגב כמה הם עלו לך?

530 עם משלוח

פורסם

אולי תנסה למכור אותם באי-ביי ותיפול על מישהו כמוך שלא שם לב.

פורסם
  • מחבר

לא בא לי לדפוק מישהו.

ואגב מה נסגר חחח העברתם את האשכול הזה לתמיכה תכנית והם העבירו את זה בחזרה לפה :lol:

פורסם

זאת בעיה טכנית זה שייך לתמיכה טכנית

מועבר בחזרה

פורסם
  • מחבר

החזירו את זה לפה שוב /:

בכל מקרה מה עדיף, לשלוח לו את זה בחזרה ולקבל את הכסף מינוס המשלוח שעלה ויעלה (של החזור) או למכור בארץ ?

פורסם

לשלוח חזרה ולספוג את ההפסד של המשלוח, ופעם הבאה לקרוא מה שכתוב שם, באותיות לא קטנות כלל וכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים