עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן פלאש מארה"ב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה הנגן בשבילך תאמין לי .....וחכה שתראה אותו...

הוא ממש ממש קטן.....בכל התמונות הוא נראה די גדול אבל שאתה תראה אותו ותחזיק אותו לא תאמין עד כמה שהוא קטן.

הנגן לא נשרט ....אבל בכל זאת עצה שלי תקנה לו איזה מגן מסך כזה או שתיקח מאיזה פלאפון......מין סיליקון כזה שנצמד למסך.

אוקיי, אני אצטרך להסתמך על המילה שלך שהוא קטן או שאני פשוט אבדוק אם יש אותו באיזו חנות ואז אראה אותו במציאות (אממ יש איזו חנות שבוודאות יש לה אותו? אולי באג?)

ואיזה מגן מסך ניתן לקנות לו? יש משהו שמיוחד לנגן זה?

פורסם

תאמין לי הוא קטן...

והנה ביקורת עליו שיש גם כמה תמונות השוואה...

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/05/iriver-clix-review.php

את הקליקס אין בארץ אבל יש את הU10 שזה כמעט אותו נגן (הקליקס יותר יפה) .....בבאג לא נראה לי שיש כי לפי מה שהבנתי הם הפסיקו עם אייריבר.

בטוח יש בארה"ב איפה לקנות כאלה מגני מסך.....אני יודע שברצועה ליד שאפשר לקנות בנפרד לקליקס מקבלים גם מגן מסך.

https://secure15.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=453106105&Count2=370246529&CategoryID=4&Target=products.asp

פורסם
  • מחבר

בקישור שהבאת לתמונות השוואה אז יש מסקנות למטה ורשום Great playlists support כך שזה מאשר את מה שחשבנו :xyxthumbs:

כנראה שאני באמת אלך עליו

פורסם

תקנה אחי....זה הנגן הכי מדהים שאני ראיתי...iriver פשוט שיחקו אותה. רק שיוציאו גרסה של 4 ג'יגה ותגידו שלום לכל נגני הפלאש בנפחים האלה.

פורסם

אם אין לך WIN XP מקורי אל תיקנה את הנגן!!!

אתה לא תוכל להעביר אליו שירים, MEDIA PLAYER 11 אפשר להתקין רק אבל רק על ווינדוס מקורי

פורסם
  • מחבר

אם אין לך WIN XP מקורי אל תיקנה את הנגן!!!

אתה לא תוכל להעביר אליו שירים, MADIA PLAYER 11 אפשר להתקין רק אבל רק על ווינדוס מקורי

האם אתה בטוח בזאת?

פורסם
  • מחבר

עקרונית, לא ניתן להוריד ולהתקין WMP11 ללא ווינדוס מקורי.

אבל מצאתי דרך שניתן להוריד ולהתקין אך מכיוון שאסור לפרסם פה דברים מסוג זה, אני מנוע מלהגיד כיצד. (מי שרוצה לדעת בהחלט יכול לפנות אלי בפרטי)

פורסם

יש מצב גדול מאוד שהתוכנה תעבוד לך גם אם הווינודס לא מקורי כי אתה מקבל אותה עם הדיסק של האייריבר קליקס....והנגן גם עובד מדייה פלייר 10.

פורסם
  • מחבר

יש מצב גדול מאוד שהתוכנה תעבוד לך גם אם הווינודס לא מקורי כי אתה מקבל אותה עם הדיסק של האייריבר קליקס....והנגן גם עובד מדייה פלייר 10.

זה העניין... שמיקרוסופט לא פראיירים, כשאתה בא להתקין את הWMP11 זה רושם לך שאי אפשר להתקין בגלל שהווינדוס לא מקורי (במקרה וכמובן יש לך ווינדוס לא מקורי)

2 שאלות קצרות על הנגן ועוד שאלה אחת לא קשורה:

1. האם הוא תומך בעברית?

2. מאחר והוא מנגן ווידאו, הוא נקרא גם נגן MP4?

איך אני משנה את פרומט קבצי הווידאו שלי שיתאים לנגן?

עריכה:

לפני מספר שעות ביקרתי בסניף באג וראיתי את הU10 אני חושב, ואכן, בתמונות חשבתי שהנגן ממש גדול אבל למעשה הוא ממש קטן! הוא אפילו קטן מה-H10 שלי ובהחלט אני ממליץ עליו לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים