עבור לתוכן

שאלה לגבי פעולת הכ.מסך ברזולוציה לא טבעית

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי

1152X864

אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות...

השאלה שלי היא כזו..

האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה..

(אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...

פורסם

לא, אין שום קשר.

כרטיס המסך תמיד בפעולה, והכרטיס יצטרך לעשות יותר עיבודים ברזולוציות גבוההות יותר - זה ההיפך ממה שאתה חושב.

ואיזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

6600 256MB של גי'גהבייט...

אז אתה אומר שהוא כרגע לא נמצא ב"עומס" תחת הרזולוציה הזו? (אני לא ככ מבין בכ.מסך אז בבקשה רק בעברית פשוטה)

פורסם

בעיקרון ככול שאתה עולה ברזולוציה אז אומנם זה מאמץ יותר תכרטיס מסך...אבל מצב של 2D לא יהיה מורגש ממש הבדל..

אלה במצב של 3D/משחקים..וכו יהיה הבדל....

והרזולוציה הטבעית של המסך היא 1024X1280.....

פורסם
  • מחבר

התכוונתי במצב עבודה רגיל...אינטרנט וכו'..אני לא מדבר על משחקים..

אז אתה אומר שההבדל ב"מאמץ" שלו לא גדול בכלל..

תודה לכולם.

פורסם

הטמפרטורה עדיין גבוהה למצב מנוחה, לא מופיעים לך ארטיפקטים (כל מני קווים או נקודות שחורות או לבנות שלא קשורים למשחק) בזמן משחק?

פורסם
  • מחבר

אמממ לא..

ת'אמת אני לא משחק..המקס' שאני משחק זה GENERALS וגם זה בערך באותה תדירות שיש מלחמות בארץ...

אבל כששיחקתי היתה לי הרגשה (ואולי זו רק הרגשה) שאחרי חצי שעה ככה המשחק נהיה יותר איטי...וחשבתי שזה בגלל הטמפ'..

ולא,לא שמתי לב לארטיפקטים למיניהם..

הטמפ' מדאיגה אותי במצב מנוחה כשאני בWIN או באינטרנט..בגלל זה שאלתי מלכתחילה כי לא ממש הצליחו לעזור לי בפורום "אובר וקירור"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים