עבור לתוכן

ואאי אני משתגע מהG7 הזה

Featured Replies

פורסם

הבטריות נגמרות כל כך מהר שזה מציק , אני בתוך משחק פתאום הוא מחליט להפסיק לעבוד ..

אני משתגע מזה שכבר אין לי כוח אליו .. :bash:

יש אפשרות לקנות בטריה גדולה יותר לעכבר ?

• תגובות 59
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חושב.

אבל מגיעות עם העכבר 2 בטריות לא? ואז תוכל להחליף.

דרך אגב, תוך כמה זמן הבטריה נגמרת?

פורסם

אולי יש בעיה בעכבר עצמו או עם הבטריות או משהו בסגנון...

אם זה נראה לך מוגזם יש אחרית (אני מקווה)

פורסם
  • מחבר

ככה זה בעכבר הזה. זאת לא בעיה ככה בנו אותו

פורסם

תלמד לא לקנות עכברים אלחוטיים

פורסם

כול ה@#$%&* לקנות אלחוטי....

ותעשה טובה לעצמך ותקנה מטען עם סוללות נורמליות...תחסוך המון....

פורסם

אם הסוללות נגמרות בפחות מ24 שעות זה כבר יכול להחשב פאק ביצור, אם לא, אז לא נורא להטעין אותם כל לילה.

פורסם

כמו שאמרו, אם יש לך מטען סוללות תטעין כל לילה לפני שאתה הולך לישון, לא סיפור..

אבל עוד לא הבנתי למה אנשים קונים עכברים כאלה, לא סובל אותם פשוט.. :nixweiss:

פורסם

עכבר ומקדלת אלחוטים פשוט :nixweiss:

פורסם

לי יש את ה Mx700 אלחוטי של לוגי'יטק

פעם בשבוע אני שם אותו בעריסה שלו שהיא גם המטען

פורסם

לא היה כמו, לא יהיה כמו ואין כמו הMX1000 שלי...

אומנם צריך כל ישלושה ארבעה ימם להטעין אותו(וכשאני משחק הרבה הזמנים מתקצרים) אבל בשביל זה המציאו את הלילה, לא?

פורסם

אבל כל כמה זמן הבטריות נגמרות? והבטריות תמיד מלאות? תבדוק אם הן נגמרות לפי הזמן שאמור להיות, אם לא תשתשמש בביטוח כמו שנאמר.

ואם זה לא נגמר כל 24 שעות זה באמת לא כזאת בעיה, פשוט כל יום תחליף בטריות ( מגיעות 2 בטריות לפי מה שאני זוכר ).

ואן צורך לקנות מטען חדש טוב ומהיר, אני זוכר שכתוב בביקורת עלהעכבר הזה פה באתר, שאם קונים שנאי מסוים ומחברים את המטען לחשמל אז זה טוען את הבטריות מהר תוך כמה שעות בודדות.

ולזה שמעליי, טוב שלא עשיתה מה-MX1000 אליל, הוא לא עד כדי כך טוב, ולפי מה שכתוב אתר יש לו די הרבה בעיות קטנות, ומה שבטוח, ה-G7 כופל אותו בהכול, חוץ מהבטריות

פורסם

בשביל מה שאני צריך הוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר+

וכמו(שלא) ציינתי אבל אפשר להבין מההודעה שלי שאני לא משחק הרבה במחשב וזה ידוע שהMX1000 הוא לא עכבר לגיימרים.

פורסם

בשביל מה שאני צריך הוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר+

וכמו(שלא) ציינתי אבל אפשר להבין מההודעה שלי שאני לא משחק הרבה במחשב וזה ידוע שהMX1000 הוא לא עכבר לגיימרים.

זה כבר משהו אחר, כשאתה אומר שאין עליו ולא מוסיף, זה נראה כאילו אתה משווה אותו לכל העכברים, ובעיקר שאתה אומר את זה בתוך ת'רד עם שאלה על ה-G7 שהוא האמא של העכברים לגיימינג, אז בכלל נראה כאילו אתה משוה אותו לעכברי משחקים והוא בכלל לא כזה.

אבל כשאתה מדבר עליו למטרות עבודה באינטרנט גלישה וכדו' ( לא משחקים או תוכנות גרפיקה ) אז סבבה.

נ.ב

זה בכלל לא קשור לת'רד וסתם הגבתה פה על ה-MX1000 שלא קשור ובכלל אחרי שפותח הת'רד כבר קנה עכבר, אז בו נפסיק לדבר על ה-MX1000.

פורסם

שמע שלי יש בעיה אני מתחיל לברר גם בכל מקום

תברר בפורומים גם באנגלית כמה זמן הבטריות של העכבר הזה אמורות להחזיק, זה לא בעיה

אתה עושה את זה תוך שניי דקות, ויכול להיות שהוא זולל בטריות כי הוא מדויק וכל הזבאלה הזה

אין מה לעשות, תטעין אותו בלילה תשתמש בבטריות ספייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים